גוש בצקת תת עורי בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בצקת תת עורי בברך
    אסנת
    17/07/2012

בת 57. כחודשיים סובלת מכבדות ברגליים בעיקר בימין. הברך גם כאבה לי והתנפחה. רופא לרפואת ספורט נתן לי ארקוקסיה 90 ל-20 יום הכאבים חלפו, אך ממשיכה להרגיש כבדות בעיקר ברגל ימין וגם הברך קצת נפוחה. בתשובת אמ.אר.אי ראו גוש שומן תת עורי בברך ימין, והרופא ייעץ והיפנה אותי לרופא כירורג כלי דם ולרופא אורטופד עמוד-שדרה. שאלתי: 1. מה זה אומר גוש שומן תת עורי ? 2. לאחרונה התחילו להתרבות נימים לאורך השוק הקדמי ברגל שמאל בלבד. "לכבוד מה זה"? מפריע לי מבחינה אסטטית, הרגל כאילו נעשית חיצונית כחולה, אין לי ורידים חיצוניים בולטים, רק נימים דקים מאד ורבים בשוק רגל שמאל. תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בצקת תת עורי בברך

הוספת תגובה

• ממתינה עדיין לתגובה- תודה.

שרה
    21/07/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בצקת תת עורי בברך - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    25/07/2012

לגבי נימים ברגליים - כדי להתיעץ עם כירורג כלי דם . שאר התלונות - כולל בעיות ברך, גוש שומני - יש להפנות לאורטופד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו