כאב ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברגל שמאל
    ניקה
    25/07/2012

שלום
    תעלומה ושמה כאב ברגל שמאל.
    מזה כשנה כאבים באים והולכים ברגל שמאל. כקשת כף הרגל. בקרסול הפנימי או החיצוני וקצת בצקת מהקרסול ומטה.
    בת 56. סוכרתית סוג 2. לחץ דם מאוזן בעזרת כדורים.
    בירור כליות - תקין. דופלר לב - תקין. אין אי ספיקה. דופלר ורידי הרגליים (פעמיים) - תקין. דופק טוב ברגל. אין דליות ואין ורידים בולטים. אורטופד - לא מוצא כלום ושלח אותי לרופא כלי דם שגם הוא לא מצא כלום. אמר ש"אולי על רקע לימפטי"...
    הבצקתיות מתגברת בערב בימים חמים. הכאב - שבועות עם כאב ואח"כ ללא כאב וחוזר חלילה.
    מדובר רק ברגל אחת.
    יש לך רעיון מה לעשות?
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברגל שמאל

הוספת תגובה

• כאב ברגל שמאל - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    25/07/2012

לא נשמע לי כבעיה של כלי דם אך אין תחליף לבדיקה והתרשמות של רופא .
    בברכה
    דר. גינזבורג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר

ניקה
    26/07/2012

ד"ר נכבד. חבל שאתה לא קורא את המכתב בעיון. כתבתי שהייתי במרפאת כלי דם ונבדקתי ע"י רופא מומחה והוא עשה לי שוב דופלר לרגליים. הבדיקה התקיימה במרפאות חוץ בבית חולים מאיר בכפ"ס. ואתה כותב לי שרצוי שרופא יבדוק.
    באמת ד"ר, זה לא לכבודך לענות על שאלה לפני שקראת את מכתבי בעיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר - תגובה

ד''ר ויקטור גינזבורג
    26/07/2012

שלום, עינת
    כנראב שלא הבנת - אולא רצית להבין - את תשובתי. כתבתי לך ש"אין תחליף להתרשמות של רופא" -ןלא התכונתי למומחה ספציפי. בדיקות עזר - צילומים, בדיקות דופלר וכדומה - אינו תחליף לבדיקת רופא. אים לא מצאת טיפול לבעיתך סימן שלא מצאת רופא מתאים.

בברכה ורפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו