mri או mra......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• mri או mra......
    מיקי
    01/09/2012

שלום רב, אני בחורה בת 29 סובלת מעל חצי שנה מהתקפים קשים של התכווצויות צוואר ימין ושכם ימין. במשך החיצי שנה עשיתי ביופסיה לפיברומה בגרון ובנוסף יש עוד נגע על וריד מורחב אך לטענת רופא אאג זה לימפה. שני רופאים טענו שהוריד בולט ומורחב למדי.
    אני לאורך החודש התחלתי לסבול מצלילים באוזן ימין בזמן הליכה והתקף כאב בעין ימין ומאחורי האף עם טשטוש ראייה פניתי למיון והומלץ אם אר איי מוחי........
    אמורה לעשות אם אר איי יום שלישי הזה לעמוד שידרה צווארי ומח.... אך יש לי תחושה שהבעיה שלי קשורה לדם מאחר והכאב הוא לאורך הצוואר והכתף ולפעמים הרגשת לחץוכאב כאילו שמו חוסם עורקים ואני לא רוצה לעשות סתם אם אר איי אם לא יראה את הבעיה אם זה כן כלי דם וגם פחד שהקופה לא תאשר לי אחר כך שוב אם אר איי.
    לעתים הרגשה של עקצוצים בצוואר ובלסת תחתונה והכל רק צד ימין לאורך.. ולפעמים אם אני נוגעת יש כאבים נקודתיים והרגשה של נקודות קטנות מתחת לאור
    אני די מיואשת כי אני הפלתי פעמיים ואין לי ילדים והפסקתי לחשוב על הריון רק להיות בריאה כמה שאפשר... האם כדאי לדחות אם אר איי ולבקש דופלר צווארי קודם???
    תודה על תשומת הלב והמשך שבת שלום
    מיקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    mri או mra......

הוספת תגובה

• mri או mra...... - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    01/09/2012

את צריכה להשלים ההדמיה שביקרו זה לא קשור לכלי דם כנראה בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו