אי ספיקת וריד ברגל תודה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת וריד ברגל תודה מראש
    א
    11/09/2012

התגלו סימנים כחולים בקרסול הרגל האם מומלץ לבצע ניתוח לייזר האם הניתוח הנ"ל מלווה בכאבים בשעתו ואחריו ? האם הצרה נייפתרת מה אחוזי ההצלחה בניתוח מזוג זה. ובמידה ואני לא אנתח האם יש סיכון כל שהיא לרגל שלי. האם יש פתרון אחר מלבד ניתוח לפתור את האי ספיקה הנ"ל? בבקשה תענה לי אני אובדת עצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנייה אל מומחה בתחום

יולי
    19/09/2012

ערב טוב,
    נשמע שמומחה לכלי דם הוא הכתובת המתאימה במקרה שלך כדי לקבל את התשובות לשאלות שאת מעלה כאן. נשמע שאת מתמודדת עם מצב לא נוח, ולכן כדאי לך, וכמה שיותר מוקדם, לפנות אל רופא ולהתייעץ איתו בנושא. בהצלחה והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת וריד ברגל תודה מראש - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    19/09/2012

נשמע רע מאודלא התלונה אך הדיון של האם לנתח או לא .אין כל אינפורמציה מה המצב של הרגל האם יש ורידים בולטים האם יש שינויי צבע פצעים בצקת .סתם בשביל סימנים כחולים לא מנתחים. אז אולי אני טועה אך יש מקום להיבדק אצל כירורג כלי דם שיסביר מה יש ומה כדאי ואך מומלץ לטפל . ליזר וגלי קול וקיטור אינם פתרון לכל בעיה . ורידים לרוב חוזרים במידה זו או אחרת ובודאי אם מדובר בנימים ממליץ לקבוע תור 6436938 דר אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו