טיפולים חלופיים בדליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים חלופיים בדליות
    דניאלללה
    23/10/2012

שלום,
    אני סובלת מבעיית דליות ברגליים. בדיקת דופלר לא הראתה בעיות אבל כבר נוצרה פקקת בורידים ליד הברך, ואחרי שהיא טופלה הומלץ לי לבצע ניתוח.

אני לא שמחה לבצע סטריפינג - קראתי על השיטות החלופיות שנראות לי הרבה יותר (כמובן אם הרופאים יאשרו) ויש לי שתי שאלות:

1. מה היתרונות והחסרונות של שיטת clarivein ואבלציה (אמבוליזציה) ?
    2. כל השיטות שראיתי חוץ מהזרקת קצף ואבלציה מטפלות רק בורידים הראשיים ולא בהסתעפויות. אצלי גם הורידים המשניים יותר כואבים ונפוחים. האם טיפול בוריד הראשי אמור לסייע גם להם (כי מפסיקה זרימת הדם ממנו אליהם) או שצריך בד"כ טיפול נוסף במשניים?
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים חלופיים בדליות

הוספת תגובה

• טיפולים חלופיים בדליות - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    23/10/2012

עלי לצין שטיפולי קלריווין או טיפולי הזרקות אכן מטפלים בענפים אך הם גם יוצרים פקקת כדוגמת זו שהיתה לך לכן יש לבחון היטב מה מתאים לכל מקרה למשל טיפול בקיטור או גלי רדיו לספנה וטיפול נפרד לענפים בקיטור או בהוצאה שלהם בחתכים קטנים אני מדגיש שמי שמטפל רק בשיטה אחת אינו יכוללתת הטיפול המקסימלי הנכול למקרה נתון לרוב נדרש שילוב שיטות כשכל וריד מקבל המגיע לו . בברכה אברהמי 6436938 כמובן שסטריפינג לרוב אינו טיפול הבחירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו