התרחבות עורק באיזור הרקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרחבות עורק באיזור הרקה
    דניאל
    19/12/2012

ד"ר שלום, לפני כשבוע הבחנתי שיצאה לי בליטה באזור המצח - הרקה בצד שמאל של הפנים. בבדיקת אולטראסונד שעברתי, נאמר לי, כי מדובר בעורק שהתרחב ב-2 מ"מ ? בהתייעצות עם רופאת משפחה נאמר לי שמדובר בעורק חיצוני ולא בתוך הגולגולת. אשמח לדעת ממה הדבר יכול להתרחש ? האם קיימת סכנה ? האם יש סיכוי שהעורק יחזור לעצמו והבליטה תיעלם ? אציין, כי לפני כחודש גילחתי את שיערות ראשי ונחתכתי בטעות. הדבר גרם לי לדימום (יחסית משמעותי ביחס לחתך קטן). האם יש לזה קשר ? אשמח לשמוע את דעתך. בתודה מראש והמשך יום טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחבות עורק באיזור הרקה

הוספת תגובה

• התרחבות עורק באיזור הרקה - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    25/12/2012

2 ממ זה לא כלום אך אם יש עורק בולט ופועם יש להיבדק בכלי דם פרט לכך לא נשמע בעיתי ולא אמור לגרום לקליניקה או סיכון בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורק שהתרחב

דניאל
    26/12/2012

תודה רבה. העורק אכן פועם ואקבע תור לרופא כלי דם. אשמח לדעת האם העורק יכול לחזור לעצמו והנפיחות תרד או ששחלילה הוא אפילו יכול להתרחב עוד? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורק שהתרחב - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    26/12/2012

אם העורק פועם אז כנראה אינו ירד בקוטרו . לרוב יש דינמיקה אך לא מאוד גדולה . טוב שאכן תיבדק אצל כלי דם 6436938 בברכה אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו