ורידים נפוחים מאוד! עקב הריון שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים נפוחים מאוד! עקב הריון שלישי
    חלי חסון
    12/01/2013

ד"ר אברהמי רציתי לקבל ייעוץ לגבי ורידים נפוחים מאוד! בצורה משמעותית עד הירכיים וזאת שהנני נמצאת בכניסה לשליש השני להריוני השלישי.
    הנני עובדת בעבודה פיזית כול היום על הרגליים משרה מלאה אני ממלצרת לאחר עמידה של רבע שעה הורידים מתנפחים לי מאוד יוצאות לי גולות לאורך כול הרגליים ומלווה בכאבים שאנני יכולה לעמוד על הרגליים. וזו רק תחילת הדרך של הההריון עדיין לא עליתי במשקל מה יהיה בהמשך הדרך? איך ניתן לטפל בזה? האם בעקבות מצבי הנוכחי ניתן להוציא שמירת הריון וזאת בכדי גם סוג העבודה שבה אני עובדת,
    והאם ניתן להגיע לביקורת/ לייעוץ אצלך במרפאה אני אודה לך מאוד אם תוכל לייעץ לי בנושא תודה חלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים נפוחים מאוד! עקב הריון שלישי

חלי חסון
    17/01/2013

ד"ר אברהמי בוקר טוב רציתי בבקשה לקבל ממך תשובה בהקשר למה ששאלתי אני אודה לך מאוד על כך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים נפוחים מאוד! עקב הריון שלישי - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    21/01/2013

הריון זה הריון ולמי שיש נטיה לורידים הם יחמירו גרב אלסטית והליכה הינם הטיפול המקובל לרוב לא מנתחים דליות בהריון אלא רק לאחר לידה וסיום הנקה אם היו דלקות ופקקת בורידים אז ניתן לבדוק ולשקול מתן קלקסן שמונע קרישיות בקשר לעבודה העמידה ומלצרות אכן לא מוסיפה לענין ולכן יש לפנות לרופא תעסוקה שימליץ על עבודה למספר שעות בלבד והמנעות מעמידה ממושכת בברכה אברהמי 6436938

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו