כאבים והרדמה בשיטות חדשות לטיפול בד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים והרדמה בשיטות חדשות לטיפול בד
    יאיר
    28/01/2013

שלום,
    אני עומד לעבור בתחילת פברואר ניתוח לטיפול בורידים ברגלים באמצעות קיטור. קראתי עכשיו באינטרנט שבטיפול בקיטור כמו טיפול בלייזר מבצעים הרדמה מקומית, אבל בנוסף בקיטור גם מבצעים טישטוש ובנוסף מקררים את עור הרגל במי קרח.
    נשמע שקיטור מסוכן יותר - אבל מצד שני בלייזר יש 240 מעלות בעוד בקיטור רק 120.

אני מאוד מפחד מהרדמה, אפילו אם היא רק טישטוש ורוצה להימנע מכך (אני יודע שזה נחשב בטוח - ועדיין חרד מכך). אני מתאים לשתי השיטות מבחינה רפואית.

קיטור או לייזר:
    א. איזו שיטה כואבת יותר?
    ב. האם יש באחת מהשיטות סכנות יחסית לאחרת?
    ג. האם ניתן לבצע טיפול בקיטור בלי טישטוש, אלא רק נורופן והרגמה מקומית?

תודה רבה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב. עיקר שכחתי

יאיר
    28/01/2013

חוץ מנושא כאבים\הרדמה וסכנות - האם יש הבדלים בשיעור ההצלחה או יתרון אחר לאחת השיטות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים והרדמה בשיטות חדשות לטיפול בד - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    29/01/2013

לייזר עדכני מחמם גם רק עד 120 מעלות בקיטור לא חובה טישטוש אם אינך מענין ניתן לבצע במקומית בכל מקרה בשניהם יש צורך בהרדמה מקומית . הקיטרו יבוצע כשיש ורידים שלא רוצים למשוך נחוצה בחתכים ואז מבשלים אותם עם הקיטור במקרה זה כמו גם בהזרקות הם ישארו במקום עם דלקת שלוקח זמן עד שחולפת לעיתים כמה שבועות טובים . לסיכום גלי רדיו קיטור ולייזר פועלים על הספנה הוריד הישר השטחי דומה רק שבקיטור ניתן לטפל בדליות המסועפות ללא הוצאתן. נין לבצע זאת גם בהזרקת קצף לדליות או כפי שהסברתי בתלישה שלהן בחתכים קטנים סיכון בקיטור הוא מקוויה מקומית ופגיעה בעצב בעת חימום הוריד אך זה מאוד נדיר בהצלחה אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו