בדיקת דופלקס ורידי גפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דופלקס ורידי גפיים
    חלי חסון
    31/01/2013

שלום הנני ( חלי)רוצה להתייעץ איתך שוב ד"ר אברהמי לגבי בדיקת דופלקס ורידי גפיים שעברתי וזאת שאני נמצאת בהריון שלישי שבוע 14 הממצאים מראים שישנה אי ספיקה ורידית כרונית ב-SFJ LT, ב-GSV דו"צ בשתי הרגליים ואנני יכולה לעבור כרגע טיפול פולשני.
    המצב גורם לי לכאבים חזקים בשני הרגליים לנפיחות עד לירכיים , צבע הורידים הוא סגול כחול כהה ורידים ענקיים שאף מתקשים, הורידים מתנפחים עד מאוד ואפילו יוצרים חום באיזור הנפוח, וזאת שאני מציינת שוב שאני עובדת כמלצרית בעבודה פיזית על הרגליים משרה מלאה מרימה דברים כבדים הנני רוצה לשאול מה ניתן להציע לי כפתרון למצב הנ"ל והאם ניתן לקבל בעקבות המצב הנוכחי שרק יילך ויחמיר עם התקדמות ההריון לשמירת הריון אני אודה לך מאוד עם תייעץ לי בעניין תודה ושבת שלום.

חלי חסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דופלקס ורידי גפיים

הוספת תגובה

• בדיקת דופלקס ורידי גפיים

חלי חסון
    04/02/2013

הנני פונה אלייך ד"ר אברהמי לקבל מענה ממך על המצב שבו אני נמצאת לאחר הבדיקות שעברתי אני אשמח אם תוכל להשיב לי בעניין בהקדם האפשרי זה מאוד ייקל לקבל את חוות דעתך בנושא בשביל המשך טיפולי במצב שבו אני נמצאת תודה ויום טוב שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דופלקס ורידי גפיים - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    04/02/2013

התשובה זהה חלק מהאי ספיקה יסתדר לאחר הלידה לבסוף בסיום הנקה ניתן לבדוק המצב ולטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו