ניתוח בגלל אי ספיקה בוריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בגלל אי ספיקה בוריד
    רותי
    10/02/2013

שלום,
    אני בת 35, מתלבטת האם לעבור ניתוח לטיפול תרמי (בגלי רדיו) בוריד שאינו מתפקד, בעיה שהתגלתה לאחר ההריון השני שלי. רופא הנשים שלי חושש שבהריון הבא אני אסבול מבעיות בעקבות הוריד וכירורג כלי דם שעובד איתו המליץ על ביצוע הטיפול. כירורג אחר שהלכתי אליו להתייעצות אמר שלא חייבים לטפל בזה וכי אין סכנת חיים. הניתוח בהרדמה מלאה ואני מתלבטת אם לעשותו. אשמח לעצתכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בגלל אי ספיקה בוריד

הוספת תגובה

• בהמשך לניתוח בגלל אי ספיקה

רותי
    11/02/2013

חשוב לי לציין כי כרגע אני לא סובלת מכאבים ברגל. בהריון היו כאבים, נפיחויות ובצקות. אבל לאחר הלידה זה נעלם. אם לא עושים את הטיפול האם זה יחמיר בהריון הבא? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בגלל אי ספיקה בוריד - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    15/02/2013

טיפול בורידים לרוב נערך לשם שיפור איכות חיים ולא להצלת גפה או בשל סיכון . לכן השיקולים בהתאם. ברור שבהריון הבא שוב תסבלי מהורידים אם את מפחדת ניתן לא לטפל ולדבוק בשימוש בגרב אלסטית באם אין ב שינויים בעור הרגל ודלקות .מאידך טיפול בין ההריונות יכול לשפר המצב בהריון הבא. אגב הייתי ממליץ על טיפול בגלי קול ולא בהזרקות מאחר ומניסיוני לאחר הזרקות במידה ויש הריון יש יותר חזרה של הורידים . צריך לדעת שהטיפול לא ימנע לחלוטין חזרת ורידים בהריון ויהיה רצוי בכל מקרה בהריון הבא להיות עם גרב אלסטית. בברכה אברהמי 6436938

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו