מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריש דם בין כתף וצוואר לאחר הפלהמיקי23/02/2013
שלום רב,
בת 30 לאחר 4 הפלות- אין ילדים. סבלתי מכולסטרול גבוה 257 וכיום על 200 בדיאטה. לאחר הפלה שניה לפני שנה סבלתי מכאבים קשים בין הכתף לצוואר כאבים שבאים והולכים לסירוגים עד היום בעלי אופי של לחצים קשים מנשוא לפעמים. רופאים רק אמרו לי להכנס שוב להריון ולאחר הפלה רביעית עשיתי בדיקת קרישיות ואני מגלה שאני סובלת מהבעיה. יש לי נקודה אדומה על וריד מורחב בגב הלוע סגול ובולט ואף רופא לא יודע להסביר למה הוא מורחב ובולט וגם שם יש לפעמים כאבים ולחצים.עברתי 2 רופאי משפחה שלא יכלו לעזור לי ורק שלחו אותי לבדיקות דם..
אני מפחדת לנסות הריון שוב או שחס וחלילה אם באמת אני סובלת מקריש שהוא לא ינדוד מאחר ושמעתי על מקרים כאלה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריש דם בין כתף וצוואר לאחר הפלה - תגובה
ד``ר רם אברהמי23/02/2013קשה לי לענות אך אם סיבת ההפלות הינה קרשיות יתר יש להתיעץ עם המטולוג ולתת קלקסן מדלל דם בכל מקרה התאור עצמו לא מספק וצריך להיבדק . לרוב קרישים שטחיים שרואים או מרגישים אינם נודדים אלא יותר כואבים ומציקים קרישים במערכת הורידים העמוקה יותר בעייתיים מבחינה זו של תסחיף בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך האם המטולוג
מיקי23/02/2013הוא הרופא להתייעצות והאם הוא יכול להפנות לבדיקות כמו שאתם מפנים?
הכאבים קשים יותר כשקר וחום מקומי עוזר. בגלל המיקום שבין צוואר לכתף ימין האם אין סכנה ? חשוב לי קודם להפסיק לכאוב ואז לנסות פעם חמישית לאחר התייעצות.
אך האם המטולוג יספיק?
תודה רבה על תשובתך,
אני עם יותר תקווה לאחר שקיבלתי תשובות עם כוון
מצחיק שאדם ישמח לצשובה גם לא טובה כשהוא ימצא נחת בלטפל
המון תודה,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לתשובתך האם המטולוג - תגובה
ד``ר רם אברהמי24/02/2013לגבי כאבים באם לא מדובר בפקקת הטיפול הינו אורטופדי ההמטולוג רק לראות האם יש יתר קרישיות בברכה אברהמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?