פקקת ורידים שטחית - הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת ורידים שטחית - הריון
    נינה
    13/03/2008

שלום! אני בת 37 בריאה בשבוע 38 להריון. סבלתי מוורידים בולטים עוד מהריון קודם אבל לפני כשבועים התחלתי להרגיש כאב בוורידים הבולטים, שאובחן לאחרונה כפקקת של וורידים שטחיים, נשללה פקקת של וורידים עמוקים ע"י דופלר (הפקקת היא בשוק רגל ימין מתחת לברך). הומלץ לי על Clexane 60mg למשך 21 יום. רציתי לשאול על סיכונים בטיפול זה ועל אפשרות לדחותו עד לאחר הלידה.
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקת ורידים שטחית - הריון

הוספת תגובה

• פקקת ורידים שטחית - הריון

ד''ר ארנון קורן
    15/03/2008

שלום רב
    את זקוקה לטיפול בקלקסן בכדי למנוע את התקדמות הפקקת.כמו כן עליך לגרב גרבים אלסטיים באופן קבוע.עליך להבדק על ידי כירורג כלי דם 3 חודשים לאחר הלידה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת ורידים שטחיים

רינה
    07/04/2009

שלום!
    שמי רינה ואני אחרי לידה. לפני 6 שנים היה לי פקקת בשני הרגליים כתוצאה מסיגריות וגלולות. לפני כשבוע וחצי ילדתי בשבוע 29 לפני כ4 ימים הרגשתי כאבים ביד חשבתי שנתפס לי שריר אבל חשדתי ביותר. הייתי אצל רופאת המשפחה ששלחה אותי לדופלר ורידים. באולטרה סאונד התגלה שיש לי פקקת בורידים השטחיים אני מטופלת בקלקסן וטופלתי גם במשך ההריון 60 מ"ג. השאלה היא האם אני צריכה להתאשפז או שלטפל ? חבשתי את היד והיא לא בפעולה ואני ממשיכה עם הזריקות. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקקת ורידים שטחית

ד''ר ארנון קורן
    07/04/2009

שלום רב
    אין צורך להתאשפז אלא רק להמשיך בטיפול נוגד קרישה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו