דם בטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בטבור
    דור
    31/03/2013

שלום, שמי דור בן 21
    אני חייב לציין קודם שבחיים לא עשיתי פירסינג בטבור או משהו דומה.
    גליתי היום שיש לי פצע בתור הטבור שכולו אדום מדם, הוא מפריש ריח רע

על מה מדובר? ומה אפשר לעשות? אני חייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בטבור

הוספת תגובה

• דם בטבור - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    31/03/2013

ראשית לנקות טוב במיים וסבון . יתכן מכל דבר החל מעקיצה או פצע שפשפוף בפרט אם אתה קרבי ובפעילות יכול להיות מזיהום קטן בטבור וזה מסביר הריח הלא נעים לאחר שטיפה ואלכהול מקומי ממליץ להיבדק אצל הרופא בצבא . באם יש אודם רגישות ונפיחות מקומית אז אלו סימני דלקת ובמקרה זה רצוי להיבדק על ידי רופא שיתכן ויתן אנטיביוטיקה למספר ימים בכל מקרה לא סימן לבעיה שיש להכנס ממנה ללחץ בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בטבור - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    31/03/2013

ראשית לנקות טוב במיים וסבון . יתכן מכל דבר החל מעקיצה או פצע שפשפוף בפרט אם אתה קרבי ובפעילות יכול להיות מזיהום קטן בטבור וזה מסביר הריח הלא נעים לאחר שטיפה ואלכהול מקומי ממליץ להיבדק אצל הרופא בצבא . באם יש אודם רגישות ונפיחות מקומית אז אלו סימני דלקת ובמקרה זה רצוי להיבדק על ידי רופא שיתכן ויתן אנטיביוטיקה למספר ימים בכל מקרה לא סימן לבעיה שיש להכנס ממנה ללחץ בברכה אברהמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו