המטומה בשוק רגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המטומה בשוק רגל שמאל
    משה
    09/05/2013

שלום!
    לפני כשלושה שבועות נפלתי ונחתי בחוזקה על רגל שמאל (מגובה ארבע מדרגות) השריר בירך נמתח בחוזקה ואולי היו אף קרעים קטנים. התבקשת לנוח שבוע ואכן כך עשיתי. במשך השבוע התפתח שטף דם בירך שירד לכיוון השוק. השריר בירך החל להתאחות והחל לחזור לקדמותו, גם שטף הדם נעלם, אולם השוק הפכה לקשיחה, אדומה, לוהטת ושורפת עם המטומה (כנראה קשה) מזה גבר שבוע. כשאני קם מתנוחה אני מרגיש שריפה עזה בשוק מאחורי שריר התאומים ועד לגיד אכילס וכן כאבים עזים בהליכה צולעת מאוד. רק במצב תנוחה עם רגל מורמת אני מרגיש טוב יותר, אך עדיין שוק לוהטת ושורפת ומאוד קשיחה. עברתי אולטרה סאונד וDVT שלילי. אני מיואש כי אף רופא (פנ ימאי או אורטופד נתן תשובה) ואני ממשיך לסבול ופוחד צהתפתחות בלתי הפיכה. אנא עזרה. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המטומה בשוק רגל שמאל

הוספת תגובה

• המטומה בשוק רגל שמאל - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    14/05/2013

ההמטומה - הדימום ברכמות זולג למטה לפי הגרויטציה מנפח ומותח השריר בשוק ולכן הכאבים והצריבה זה לוקח זמן מספר שבועות עד שנספג וחולף ניתן לנוח עם רגל מורמת אגידה אלסטית ופעילות רגילה אין לחשוש מארועים נוספים זה התהליך ולוקח זמן עד שמסתיים לעיתים מספר שבועות בברכה אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו