ורידים בולטים וכאבי רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים בולטים וכאבי רגליים
    אחת
    07/04/2008

בבדיקת US שנערכה לי נמצאו הדברים הבאים: הוורידים העמוקים בגף התחתון ימני-פמורליס משותף, פמורליס שטחי, פופליטאה וטיביאליס פוסטריור. כמו כן הוריד ספנה פרוקסימלי-הודגמו סונולוצנטיים ועוברים תמט בלחץ המתמר.
    בדופלר הזרימה בהם תקינה.
    סכום ממצא:
    אין סימני פקקת וורידית עמוקה בגף תחתון ימני.
    סימני רפלוקס ב-ספנה מגנה פרוקסימלית וב-CFV.
    דליות לא פקוקות בשוק.

האם יש צורך בניתוח? האם הליכה מוגברת יכולה לעזור? האם גרב אלסטית יכולה גם לעזור?
    תודה מראש על התייחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים בולטים עם אי ספיקה

ד''ר ארנון קורן
    08/04/2008

שלום רב
    ורידים בולטים בנוכחות תשובת דופלקס כנ"ל מחיבת התיחסות כירורג כלי דם.המלצתי לטיפול בלייזר תוך ורידי או לחילופין מניעת התקדמות המחלה באמצעות גרב אלסטית.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה תמט בלחץ מקומי?

פרחיה
    16/02/2009

שלום אני פרחיה מחיפה יש לי תמט בורידים אני רוצה לדעת מה זה תמט בלחץ מקומי ומה לעשות בקשר לתמט בורידים שלי תחיזרו תשובה כמה שיותר במהרה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמט ורידי בלחץ מקומי

ד''ר ארנון קורן
    16/02/2009

שלום רב
    העלמות הוריד בלחץ מקומי,מעיד על לחץ ורידי קל,כלומר בדיקה תקינה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו