עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    כרמי
    11/08/2014

שלום בן 32 עם חשד חלופות מזה שנה , מטופל בפלאש וניל ומנהל חיים רגילים לגמרי, מזה שבועיים אודם בכפות הידיים והרגשה שהן נפוחות כשאני סוגר אותם וגרד במיוחד אחרי המקלחת וצריבה בעיניים , התסמינים האלה חלפו קצת רק הכפות הידיים שלי נתקפים באודם והרגשה שכל הכלי הדם שלי בוערים באצבעות ובכפות הידיים, הייתי אצל הראומטלוג מסר שזה לא קשור לופוס ושה לופוס שלי מאוד קל , עשיתי בדיקות דם הכל תקין חוץ ige שהערך העליון שלו 87 ואצלי 137 , רופא העור נתן לי כדורים נגד גרד אכן נעלם אבל כפות הידיים שלי עדין אדומות ,לציין שיש לי קצת כאב של נוקשות בהן אך ללא כאבי פרקים בכלל , לציין כשאני מרים משהוא בידיים הם נהפכים עוד יותר אדומות , ואחרי כמה שעות נעלם וחוזר עוד פעם , לא יודע כבר מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    17/08/2014

יתכן היפר אקטיביות של כלי דם ניתן לבדיקת רופא כלי דם אף שלא נשמע כבעיה בכלי הדם . חום לרוב מגביר הקליניקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלי דם

כרמי
    25/08/2014

תודה דר אכן חום מגביר לי את התופעה המוזרה הזו , רק לא הבנתי את המושג היפר אקטיביות של כלי דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו