קומדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומדין
    מעיין
    18/09/2014

אני בת 21 ולפני כחודשיים וחצי גילו לי דרך בדיקות דם קרישיות יתר ולאחר שבוע dvt ברגל והתחילו לי טיפול עם זריקות של לקסן ושילבו את זה עם קומדין .
    עכשיו חודשיים וחצי אחרי ,אני במעקב בדיקות דם כדי לראות מה רמת הinr כדי לדעת איזה מינון לקחת ,הבעיה היא שאני אף פעם לא מתאזנת .הinr יורד ל1 במידה ומורידים את המינון ועולה ל5 עם מעלים את המינון . הוא לא מתאזן לי בכלל .ואני עושה בדיקות

Pt )sec -44.6
    I.n.r -5
    למה זה לא מתאזן ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קומדין

הוספת תגובה

• קומדין - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    18/09/2014

סבלנות והקפדה גם על אוכל תזונה ללא ירוקים בכל מקרה ניתן לשקול טיפול בתחליפי קומדין החדשים אף שלא בסל הבריאות ממליץ להוועץ עם המטולוג/ית מומחה בקרישיות הדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה .

מעיין
    18/09/2014

איני אוכלת ירוקים והתזונה שלי לקוייה מאוד .
    ישנם ימים שאני ארוחה אחת ביום שלא עולה על 300 קלוריות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה . - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    21/09/2014

ברור שאם האוכל לא יציב ואת רזה אז כל שינוי ישפיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו