מלפורמציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלפורמציה
    רבקה
    22/09/2014

שלום רב,

כמה שנים שורידי כף היד שלי בולטים ,רופא כלי דם שלח אותי ל US ובתוצאה רשום : הודגמה מלפורמציה ורידית בכך היד, אין להדגים וריד מורחב או לחץ חיצוני כל שהוא באזור שורש כף היד, וכמו כן לא הודגמה זרימה עורקית באזור המולפורמציה"
    מה זה אומר?
    ומה הטיפול של זה .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלפורמציה

הוספת תגובה

• מלפורמציה - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    24/09/2014

מדובר כנראה בצבר ורידים שקיים בכף היד לרוב אם לא בולט לא מפריע לא לטיפול באם מפריע יש להוועץ עם כירורג כלי דם לגבי השיטות לבטל או לצמצם את אותם ורידים . כדי שהנפיחות או ההפרעה באם קימת תפחת זה לא מסוכן בכל מקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי על מלפורמציה

רבקה
    20/01/2015

ד"ר שלום

בהמשך לשאלה ששאלתי :

(כמה שנים שורידי כף היד שלי בולטים ,רופא כלי דם שלח אותי ל US ובתוצאה רשום : הודגמה מלפורמציה ורידית בכך היד, אין להדגים וריד מורחב או לחץ חיצוני כל שהוא באזור שורש כף היד, וכמו כן לא הודגמה זרימה עורקית באזור המולפורמציה"
    מה זה אומר? ומה הטיפול של זה . )

--יש לי כאבים באזור המלפורמציה והרופא הפנה אותי לטיפולים בבית חולים.
    לפני שאני אתחיל טיפולים (כמו צינטור וכד').
    האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור (במכבי טבעי)?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי על מלפורמציה - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    23/01/2015

לא מכיר רפואה אלטרנטיבית שעוזרת למלפורמציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו