שאלה על DVT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על DVT
    נינה
    11/03/2015

שלום.אני בת 83,אחרי מס' אירועים מוחיים,נוטלת פלביקס ,אומגה 3,אלפרוקס,נוקטורנו,קונטרולוק.יש לי בעיה שנימים חיצוניים בידיים ורגליים מתפוצצים בקלות,בהמלצת הרופא אני נוטלת ויטמין סי. לאחרונה כאשר אני מתהלכת ,אני מרגישה כאבים עמוק ברגל לאורך כלי דם מהקרסול ועד לברך.אני חוששת שמדובר בDVT.אין לי כאבים כאשר אני יושבת ושוכבת.ועוד דבר-אותה רגל די בצקתית, במיוחד באיזור הקרסול.אבל הבצקות פוחתות כאשר אני שוכבת .הוזמן דופלר ורידי רגליים בעוד שבוע,אך המצב די מדאיג אותי.השאלה היא-האם כאשר יש די וי טי יכול להיות מצב של כאבים בזמן ההליכה בלבד?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על DVT

הוספת תגובה

• שאלה על DVT - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    15/03/2015

יכולים להיות כאבי רגליים בDVT אך לרוב הביטוי נפיחות משמעותית של הרגל בעמידה . מאחר ואת לפני בדיקה אז ודאי לאחריה תהיי יותר חכמה אם הבצקת קשה וכאבים משמעותים ניתן לפי שיקול הרופא לשלוח למיון לבדיקת דופלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו