ורידים באיזור העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים באיזור העיניים
    אנונימית
    14/05/2015

שלום רב
    יש לי ורידונים (נימים עבים) בצבע כחול מתחת לעיניים מגיל 12.
    בנוסף, ממש לפני שבוע וחצי נוצרה לי בעיה חדשה- השתמשתי במכשיר להסרת שיער מהפנים באיזור צידי העיניים והרקות וזה גרם להבלטה של כלי דם באיזור הזה (ורידים בצידי העיניים וצידי המצח) שלא נראו לפני כן. קיוויתי שזה יחלוף אבל זה לא עובר, לפני כמה ימים שמתי קרח מס' דקות (כל פעם דקה לסירוגין) אבל זה ממש לא עזר ואולי אף הבליט כלי דם נוספים.
    אני מרגישה ממש רע. האם יש אופציה לתקן את הנזק הזה? מה אפשר לעשות כדי לכווץ את הורידים חזרה למה שהיו? ואיך לא להחמיר את המצב?
    האם אתה מכיר טיפולים קוסמטיים לנימים וורידים באיזור זה ויכול להמליץ? או להעיד על התוצאות והסיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורידים באיזור העיניים

הוספת תגובה

• ורידים באיזור העיניים - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    14/05/2015

לא בטוח שיש פתרון מוחלט ממליץ לרופא עור שעובד עם לייזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנונימית
    14/05/2015

איך אני יכולה לאתר רופא עור שעובד עם לייזר? אמור להיות כזה דרך הקופה או רק בפרטי?
    בנוסף, לגבי כלי הדם החדשים שיצאו עקב הסרת השיער, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? דברים שאסור לעשות כדי לא להחמיר?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    14/05/2015

אם ידוע שמה שהו מחמיר אז לא עושים . לגבי לייזר לרוב עד כמה שאני יודע רק פרטי יש לחפש באינטרנט איני יודע להמליץ בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו