ניתוח ורידים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח ורידים בהריון
    מיכל
    08/06/2015

שלום רב
    לפני כשבוע ביצעתי ניתוח קיטור בשל אי ספיקה בספנה הגדולה, כיום התברר לי שאני בהריון בחודש ראשון. ביצעתי את הניתוח ללא ידיעה שאני בהריון.

1. האם זה מסוכן לעבור ניתוח קיטור בהריון? האם טשטוש וההרדמה מסוכנים לי?
    2. ואיך ההיריון ישפיע על הצלחת הניתוח בטווח הארוך? מהכובד של הבטן וכל ההורמונים..?
    כלומר תוצאות הניתוח יתקלקלו בעקבות ההיריון? והוריד אולי לא ייסגר כראוי?

תודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח ורידים בהריון

הוספת תגובה

• ניתוח ורידים בהריון - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    10/06/2015

קיטור בעצמו אינו בעיה . וגם הרדמה באם בוצעו הזרקות לורידים אז הנושא לא לגמרי ברור בעבר נשים שטופלו בזריקות והסתבר שבהריון לא היתה בעיה ממליץ להוועץ עם גניקולוג והרופא שביצע הטיפול בקיטור לגבי ורידים יתכן הישנות חזרה יותר מהרגיל מעצם ההריון והלחץ על הורידים לרוב ממליצים המתנה של 3 חודשים עד ההרין אך אין בהיותך בהריון כל בעיה ממשית מבחינת ההצלחה של הטיפול חיבת גרב אלסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הישנות

מיכל
    11/06/2015

ההישנות יכולה לקרות במערכת העמוקה או השטחית? את הספנה הגדולה כבר ביטלו, אז איך זה אמור לחזור? ההישנות הכוונה אולי שהורידים לא יסגרו כראוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הישנות - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    12/08/2015

הישנות במע השטחית חלק אכן פתיחה של וריד שסגרו וחלק הרחבה של ורידים נוספים במע השטחית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו