וריד שטחי בולט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריד שטחי בולט
    בר
    07/07/2015

שלום רב, יש לי וריד שטחי בולט בחלק האחורי של הירך שבולט גם בחלק האחורי של הברך. הייתי אתמול אצל רופא שהמליץ לי לבצע טיפול בגלי רדיו בוריד הספציפי הזה. יש לציין כי אני מנסה להיכנס להריון והשאלות שלי הן:
    1. אם עדיף לחכות לאחר הלידה כדי לבצע את הטיפול הזה / אחר, האם זה יחמיר במהלך הלידה כך שעדיף לעשות את זה עכשיו? (אני כן ארצה לעשות זאת בשלב זה או אחר)
    2. האם הטיפול לא יגרום "למעמסה" על ורידים אחרים שעלולים לצוץ במהלך ההריון ולא היו צצים אם לא הייתי מבצעת את הטיפול עכשיו?
    ממש מתלבטת , אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריד שטחי בולט

הוספת תגובה

• וריד שטחי בולט - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    07/07/2015

הריון קודם לורידים ניתן להיות עם גרב אלסטית אם כבר הוריד גדול ומציק והציק מאוד בהריון קודם ניתן לשקול לדחות ההריון ולטפל בוריד .אך לפי הניסוח לא נראה שזה המצב . כאמור ורידים נוספים בהריונות אך זה לא אומר שממתינים עד גמר הלידות. כתלות במצב הורידים מחליטים האם לעשות הפסקה קלה בהריונות ולטפל בורידים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, צריכה חידוד..

בר
    08/07/2015

היי, תודה על תשובתך.
    הוריד לא גדול ואני מנסה להיכנס להריון ראשון שלי.
    לא יכול להיות נזק רציני יותר אם לא אבצע את הניתוח עכשיו? או אם לנסח אחרת אני אוכל לבצע את אותו הטיפול גם לאחר לידה?
    והאם אבצע את הניתוח עכשיו לא תהיה מעמסה גדולה יותר על יתר הורידים במהלך ההריון? האם עדיף לבצע אחרי הריון ? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו