דופלר-קרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופלר-קרוטיס
    נורית
    04/05/2008

לפני (בערך) כשלושה חודשים עברתי "אירוע" קצר מאד(להערכתי פחות מדקה) של ריצוד בראייה בשתי העיניים,למעשה, לא התיחסתי למקרה... ולא פניתי לברור כלשהו....
    לפני כשבועיים שוב חזר ה"אירוע" והפעם לטווח זמן ארוך יותר(כמה דקות) ובנוסף לשבריר שניה נראה כתם צל-במחצית העין השמאלית, פניתי לרופאת המשפחה והנ"ל שלחה אותי לברור אצל רופאת עיניים באופן -דחוף. בבדיקה אצל רופאת העיניים לא התגלתה בעייה כלשהי בעיניים והיא הפנתה אותי לבדיקת אולטרסאונד-דופלר קורטיס ובדיקת שדה ראייה.
    לפני יומיים-שוב חזרה תופעת הריצוד על עצמה לפחות לעשר דקות ואולי אף יותר-(ללא צל)
    את הבדיקות אני אמורה לבצע בעוד שבועיים וחצי....
    שאלתי היא האם תופעות שכאלה אופיניות לארועים איסכמים חולפים? (מלבד תופעות אלו לא היו שום תסמינים נוספים) האם רצוי לבצע את הבדיקות מוקדם יותר.?...או ,האם לאור התכיפות של הארועים כדאי להתאשפז כפי שייעצו לי כמה חברים?
    אודה להתיחסותך, תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופלר-קרוטיס

הוספת תגובה

• הפרעת ראיה חולפת דו צדדי

ד''ר ארנון קורן
    05/05/2008

שלום רב
    בשל תלונות דו צדדיות בו זמנית אינני חושב שמדובר בארועים אסכמיים אלא בסוג ספציפי של אפילפסיה .עליך להבדק על ידי נאורואופטלמולוג.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו