שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דורין
    02/12/2015

השבוע התחילו להתנפח לי שני ורידים במצח כל הזמן, לפעמים לא רואים אותם ולפעמים הם יוצאים ונהיים בולטים..בנוסף כשאני נוגעת בהם ממש מרגישים דופק חזק ובאחד הורידים יש לי כאב..ממה זה יכול להיות והאם אפשר לפתור את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    03/12/2015

נראה שמדובר בעורקים ולא בוריד ממליץ כדי להיות בטוח לבדיקת רופא/ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דורין
    04/12/2015

הרופאת משפחה אומרת שזה עורקים רק אומרת שאין סיכוי שמתנפחים כי הם מתנפחים רק במחלות קשות ומכיוון שאני רק בת 25 היא לא מאמינה.. למרות שמתנפחים לי נורא..אחד מהם ממש כואב לי..האם יש דרך להעלים עורקים כמו שמעלימים ורידים בטיפול או לפחות לגרום להם איכשהו לא להתנפח? או שבכלל יש סיכוי שזה וריד בכלל שמנתפח פשוט צמוד אליו יש עורק?
    מצטערת על כל השאלות אני פשוט קצת מודאגת והרופאת משפחה לא ממש יודעת..תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    06/12/2015

תפני לכירורג כלי דם עורקים לא מעלימים או סותמים כמו ורידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו