כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    אמא מודאגת
    24/01/2016

שלום דר',
    ידיים נרדמות , כאבי צוואר וראש חזקים וכאבים שמחמירים ברגליים בעת שכיבה ישיבה, עמידה ממושכת והליכה.

אם אני עובדת על המחשב תוך איזה עשרים דקות כל כף היד מתנפחת ויש כאבים חזקים
    במעט בכל מצב ישלי עקצוצים ולפעמים עקצוצים ממש כואבים כמו שמן רותח, הכאביםהחזקים באים ברגע שאני שוכבת או יושב ולאחרונה גם בהליכה של כמה דקות (במיוחד בעליה) בשני צידי הרגליים.
    בשכיבה הכאבים באים במיוחד בצד שמאל של הרגליים מאזור הישבן
    והידיים מתנפחות בשכיבה וגם תוך כדי מאמץ.
    יש לי רגישות גדולה לחום וקור ובאמבטיה עם מים חמים אני מרגישה שאני דורכת על זכוכויות ושהעור באזור הידיים והמרפקים כאילו מתוח ודביק
    עשיתי בדיקת EMG

UPPER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC CERVICAL POLYRADICULOPATHY

LOWER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC RADICULOPATHY L5-S1bilateral

בצילום CT יצא:

L3-L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ללא לחץ על השורשים ללא הצרות התעלהץ

L4-L4 כנ"ל.

C2-C3 בלט דיסק מרכזי עם לחץ קל השק הדורלי, ללא לחץ על השורש.

C6-C7 בלט דיסק דיפוזי יותר משמאל עם לחץ על השק הדורלי משמאל. היצרות קלה של פורמונה משמאל ולחץ על השורש השמאלי.

ושינויים ניווינים קשים בגופי החוליות במפרקים פצטריים ובדיסקים עם ואקום (צילום מותני)

בצילום צווארי גם שינויים ניווניים בגופי החוליות ומפרקים פצאטריים.

כאשר נעשה הצילום זה היה פחות כואב מהיום.

נכון להיום אני לא יכולה לשכב על אף אחת מהידיים כ הכתפיים מתחילות לכאוב מאוד והידיים מיד נרדמות ומתנפחות..

לפני שנה כאב לי רק החלק העליון עם הצוואר הידיים ובשלושה חודשים האחרונים הצטרפו הכאבים ברגליים
    אני עובדת עיצות העניים נמשך כבר שנה וחודשיים ורק מחמיר, ולעיתים יש הפוגה או שהכאב נסבל אבל בד"כ אני סובלת...
    מה זה יכול להיות? אני מקבלת הרבה כדורי לכאבים אבל הם לא עוזרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    24/01/2016

b\ נראה שהכל ממקור אורטופדי אך נהוג לשלול בעיות כלי דם. מפרקים . ונרולוגיה לכן אם נדקת כבר אצל הנל אז יש להתמקד בגורם והטיפול שכנראה צריך להיות אורטופדי ונרולוגי אם לא אז לבדיקת שני תחומים אלו גם כלי דם ראומטולוג ונירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו