שטף דם על פני העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם על פני העור
    אפרת
    24/01/2016

שלום רב,
    אני לא יודעת אם לשייך את מה שיש לי לכלי דם או לעור ועל כן שלחתי את פנייתי לשני הפורומים.
    אספר מעט רקע:
    בת 34. בחודשים האחרונים לא הרגשתי טוב, סבלתי מחולשה, עייפות כבדה, דלקות אוזניים, וחוסר תפקוד, מדיי פעם הופיעה בעור פריחה ומיחושים שונים ברגליים או בידיים.
    בבדיקות דם נמצא חוסר ברזל, לקחתי תוסף וכיום אני מרגישה דיי טוב (עדיין בשלבי החלמה, עדיין מרגישה מדיי פעם חולשה ומיחושים שונים אך משתפרת)
    עם או בלי קשר בימים האחרונים שמתי לב שיש לי פצעים בפה ובחניכיים,היום בזמן שהתקלחתי גיליתי מעין שטף דם שאינו כואב או מגרד, ברגל למעלה, לא רחוק מהברך (מצרפת תמונה שמעט טשטשה את שטף הדם אך הוא דיי ברור בכל זאת) כן יש כאב עמום ברגל אבל לכיוון השוק.
    לא השתמשתי בתרופות (כרגע אני נוטלת כבר חודש רק ויטמין D ומדיי פעם ברזל)
    ממה הדבר יכול לנבוע?
    האם זה מסוכן?
    אודה לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם על פני העור

הוספת תגובה

• שטף דם על פני העור - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    25/01/2016

רואים שטף דם באזור אך גם גרד פצעונים . יתכן והכל ש קשור להופעה הכללית בכל מקרה ממליץ לבדיקת רופא וביצוע ספירת דם . לא נראה מסוכן אך דורש בדיקה וגם אינו שייך ממש לכלי דם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות על התשובה המהירה והמכווינה

אפרת
    25/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו