מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופא בנושא רמת LDL רצויה בנוכחות גורמי סיכוןיוסף11/03/2016
אבקש לישאול שאלה חשובה עבורי,ומעט רקע, גיל 57 25% היצרות בקרוטיס סובל מאקסטרא סיסטולות , MVP , בראדיקרדיה
לפני שנה היה מצב של PAF בעקבותיו טיפול בקרדילוג 1.25 וטמבקור 50 2 ליום .
יתר ל. ד. ערכים מישתנים של כ בין 120 וכ 130+ ליפעמים קפיצות של משהו כמו 140 סיסטולי לוקח
מיקרופירין 75 .ליפיטור 20 .טריטייס10 ליום
בערכי השומנים הייתה יציבות עד לפני שנה , עם סימבסטטין 20, הערכים היו כ כולסטרול כללי כ 135
HDL כ55 ו LDL כ 64 עד שיום אחד ערכי הLDL עלו ל87 ללא כל שינוי או סיבה סבירה .
הסיבסטטין הוחלף לליפיטור 20 .ה LDL ירד ל 64 . כעבור 3 חודשים עלה ל 69, בבדיקה
שנערכה כעת ,לאחר 9 חודשים הLDL הוא 86 . אם כך שוב עליה,
היות ויש לי כבר טרשת שמודגמת בקרוטיס ,וגורמי סיכון כמו י ל ד, בעבר [ 1998 ]נמצא אצלי DVT ישן בברכיים, בבדיקת סונר ורידי רגליים [הורים שחלו באירועים מוחיים]
לאור גורמי סיכון אלו,באיזה ערך של LDL רצוי שאהיה? האם רצוי שאהיה עם 70LDL או פחות מזה?
כדיי למנוע היתקדמות בטרשת ,?
מה מומלץ שאעשה?
האם רופא כלי דם יוכל לסייע לי בהורדת ה LDL? ואם כן, באיזה אופן יוכל לסייע?
יש לי פשוט מודעות יתרה לבעיות
וסקולריות היות והוריי היו חולים קשים כאלה, בהם טיפלתי, ועברתי איתם תקופות נוראיות,מכאן נוצרה
אצלי רגישות גבוה לנושא, ואני מישתדל לעשות כמייטב יכולתי ,לטפל בבריאותי.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא בנושא רמת LDL רצויה בנוכחות גורמי סיכון - תגובה
ד``ר רם אברהמי13/03/2016לא נראה לי שיש בעיה ממשית בערכי LDL ורופא כלי דם לא מטפל בנך אלא רופא משפחה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?