תופעה מוזרה - רואים ורידים מבעד לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה - רואים ורידים מבעד לעור
    אופק
    06/06/2016

בת 27. שמתי לב שבחודשים האחרונים ממש רואים אצלי מלא ורידים מתחת לעור בצבע כחול בהיר יחסית. ללא בליטה פשוט רואים. ורק במצבים מסויימים בכפות רגליים הם בולטים החוצה. זה לא היה ככה קודם, אני די בהירה אבל פתאום בחודשיים שלושה האחרונים ממש רואים גם בחזה גם ברגליים....למה יכול להיות שזה קרה? ואיך אפשר לשנות את זה? מה כדאי לעשות? האם זה קשור לתזונה או להתעמלות? יכול להיות קשור לגלולות שהחלפתי לאחרונה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה - רואים ורידים מבעד לעור - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    06/06/2016

זו תופעה רגילה באנשים רזים עם עור בהיר . לגבי החמרה עם גלולות לא ניתן לקבוע אלא אם את מצינת שעם הגלולות החמיר כי הורמונים משפעים על ורידים . לפי הצורך ניתן להתייעץ עם הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורידים שרואים מבעד לעור, לא בולטים

אלונה אביטל
    13/06/2016

היי , אני בת 33 וגם בהירת עור וקרתה לי את אותה התופעה, יכול להיות ממאמץ יתר שהפעלתי על הרגליים. השאלה מה ניתן לעשות על מנת להרגיע באיזושהו אופן את המראה הנוכחי ושחלילה הורידים לא יתחילו לבלוט,ישנו וריד מסוים שאני אפילו מרגישה מדי פעם, בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו