בצקת קשה ב-2 הגפיים התחתונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת קשה ב-2 הגפיים התחתונות
    ישראל
    15/06/2016

בן 52 עברתי לפני 14 חודשים ניתוח להחלפת ברך שמאל עקב OA דו"צ יותר משמאל וחוסר יכולת לתפקד.לפני כ-3 חודשים הופיעה בצקת קשה ברגל שמאל מתחת לברך עד כף הרגל ובצקת קלה יותר מימין.בוצע דופלר ששלל DVT וכן מיפוי עם לויקוציטים מסומנים לפני כ-6 חודשים ע"מ לשלול זיהום או דלקת באזור הניתוח והתשובה היתה שלילית.אני כרגע מתהלך עם גרבי לחץ ועיסוי לימפאטי ללא הטבה משמעותית.המנתח של הברך המליץ על בדיקת לימפוגרפיה איזוטופית בכדי לנסות לגלות את הבלוטה החולה ואולי לקחת דגימה.
    אני מבקש לדעת האם הבדיקה נמצאת בסל הבריאות והיכן ניתן לבצע אותה.(אני מנהריה אך אין לי בעיה להגיע למרכז לצורך הבדיקה).

תודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בצקת קשה ב-2 הגפיים התחתונות - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    15/06/2016

יש בצקת יתכן כמו שצינת על רקע הפרעה בניקוז לימפטי . מיפוי לימפטי לא ממש יוביל להחלטה לגבי טיפול ולא נוטלים בלוטה לבדיקה . יש להוועץ עם כירורג כלי דם וודאי להמשך גרבי לחץ ופיזוטרפיה . מנוחה עם רגל מורמת כמובן ברור תפקוד כליות לב וחלבון בשתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת קשה ב-2 הגפיים התחתונות - תגובה - תגובה

ד``ר רם אברהמי
    15/06/2016

כמו כן גם בדיקת סונר או CT בטן להבין מדוע שתי הרגליים בצקתיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצקת קשה ב-2 גפיים תחתונות

ישראל
    15/06/2016

במסגרת האשפוז בוצע איסוף שתן 24 שעות ל-CCT נמצא תקין אקו לב תקין וכן CT בית חזה ובטן נמצאו בלוטות לימפה מוגדלות שידועות מ-2010 אך מעולם לא היתה בצקת עד כדי חוסר אפשרות לגרוב את גרבי הלחץ ודריכה על הרגל הבצקתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כירורג כלי דם

רונן וייס
    16/06/2016

שלום רב,

מתעניין בתהליך של העלמת ורידים בידיים ומחפש רופא כלי דם.
    קיבלתי המלצה על ד"ר קנטרובסקי ורציתי לדעת האם מישהו עבד איתו בעבר ויכול להמליץ.

תודה מראש,
    רונן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו