מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש ברגל בהריון- שאלה דחופה בבקשהמירי06/12/2016
שלום רב!
אני בת 41, בהריון שבוע 29. לפני כחודשיים אובחנה אצלי פקקת שטחית ברגל (מעל הברך בחלק הפנימי בצד) וקיבלתי כשלושה שבועות זריקות קלקסן (40 מ"ג). לאחר מכן הרופא כירורג הורה לי להפסיק את הזריקות ולהמשיך רק עם הגרב אלסטית ולשוב אליו חודש לפני הלידה.
היום לפתע כאב ברגל באותו מקום בדיוק שהיה לי פעם קודמת ובמישוש אני מרגישה שוב גולה חדשה (ההיא כבר נעלמה).
הרופא שלי מקבל רק בימי שישי ואין לי דרך להשיגו ואני דואגת. האם להתחיל שוב מידי קלקסן עד שאוכל לדבר איתו בעוד ארבעה ימים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקקת שטחית חוזרת בהריון
ד``ר רם אברהמי07/12/2016יש לחזור לטיפול בקלקסן + גרב אלסטית עד לאחר הלידה ושבועיים או חודש לאחריה . ביקורת של כירורג כלי דם לאח סיום הנקה להחלטה על טיפול כדי שלא יחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר. האם אתה עובד במקרה בהסדר עם קופ"ח מאוחדת?
מירי07/12/2016שמעתי עליך המלצות ואשמח לבוא לאחר ההנקה ולטפל ולפתור את הבעיה (מה גם שזהו ההריון האחרון מן הסתם)
ועוד 2 שאלות קטנות בענין:
1. האם בלידה עצמה חובה עלי ללבוש את הגרביים האלסטיות?
2. האם יש להפסיק את הזריקות כמה ימים לפני הלידה? מישהי אמרה לי כך.
שוב תודה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפקקת שטחית לקראת לידה
ד``ר רם אברהמי08/12/2016אם אפשר רצוי להפסיק קלקסן לפני לידה יום יומיים ויותר כדי לאפשר אפידורל . המשך מיד אחכ במידה ואין דימום משמעותי
גרב לקראת הלידה ומיד אחריה אם ניתן אז גם בלידה אך לא חובה אילה עם לידה נמשכת שעות ואז רצוי
עובד בהסדר עם מאוחדת אך עוד דרך לפניך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
מירי08/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)