ניתח הסרת עודפי שומן ועור מחולת לימפדמה שנזקקת גם לניתוח בריאטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתח הסרת עודפי שומן ועור מחולת לימפדמה שנזקקת גם לניתוח בריאטרי
    נורית
    03/06/2017

אני גברת 56 עם משקל עודף אחרי ניתוח טבעת שלא הצליח. ושסורבה בינתים במקום אחד לביצוע חוזר של ניתוח בריאטרי. מנסה במקום אחר .מעבר לעודף המשקל יש לי לימפאדמה קשה שתי הרגלים .כשבעבר היו לי בכל שוק פעמים שושנות שהצריכו אישפוז בבית חולים.כרגע בגלל עודף העור והשומן ברגל אני מתקשה מאוד בהליכה ובפעולות יום יומיות ובמיוחד בשמירה על הגיינה . ניסיתי בשתי מקרים שונים להסביר לפלסטיקאים את הבעיה גם הבאתי המלצה לביצוע ניתוח חלקים והם עדין שלחו אתי הביתה מבלי לשמוע את מה שהיה לי לומר. אשמח אם תוכל ותרצה לבדוק את המקרה שלי ולראות אם בכל זאת אפשר לעזור לי כי מצבי הנפשי כתוצאה מהסירובים לטפל בי הוא די קשה מחפשת נואשת למצוא מישהו שיהיה מוכן לעזור לי להבריא .תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימפאדמה

ד``ר רם אברהמי
    16/06/2017

ניתוחים ללימפאדמהלהורדת עודפי רקמה אינם מוצלחים . בארץ מטפלים בניתוחים ללימפאדמה באיכילוב פלסטיקה . רצוי להתיעץ איתם
    כנראה אם לא ניתן לנתח בריאטרי יש צורך בירידת משקל בדיאטה .
    את יכולה לקבוע אלי ליעוץ אך לא בטוח שיש עזרה ממשית מעבר למה שצינתי וטיפולים לימפטיים לרגליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו