שאריות דם בליחה כשאני קמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאריות דם בליחה כשאני קמה
    מיקה 12
    29/07/2017

שלום רב
    מיזה שנה יש לי כשאני מתעוררת דם בליחה. בדרכ בבוקר הדם חום. ואם במהלך היום אני יורקת זה קצת דם אדום טרי. הייתי כבר פעמיים אצל רופא א.א.ג, רופא ריאות, רופא פה ולסת,רופא גסטרו. ביצעתי צילום רנטגן-תקין, גסטרוסקופיה-תקין, קולנסקופיה- נמצא גרסטיטיס. אפילו עשיתי ct חזה ונמצא בקע היטלי קטן. רופאת משפחה אומרת שבדקנו הכל ואולי זה נימים שמתפוצצים לי ולכן הדם. האם אתה חושב שיש קשר, כבר אובדת עצות ובאמת מעוניינת לקבל תשובה לגבי הדימום בליחה. האם לבדוק נושא כלי דם? אוסיף רק שבדיקות דם תקינות וגם בדיקת קרישיות תקינה. ויש לי mvp מלידה עם דליפה בינונית פלוס. אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאריות דם בליחה כשאני קמה

הוספת תגובה

• דם בליחה

ד``ר רם אברהמי
    31/07/2017

עבר ברור שלם לא נמצא כל ממצא בעיתי בהחלט יתכן בתקופות מסוימות . בעת שעול או מהבקע בסרעפת לא נראה שיש מה להילחץ בפרט אחרי שעברת הברור הנדרש . ודאי שאם משתעלים ומכחקחים יכול להיות דם שמקורו יכול להיות בגרון
    לסיכום לא להילחץ להיות במעקב רופא מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו