מניעת קריש דם בטיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת קריש דם בטיסה
    דינה
    02/10/2017

שלום,

אני בעלת משקל עודף חולני, לא לוקחת תרופות, בריאה באופן כללי. יחד עם זאת היתה לי דלקת בורידים הקטנים בשוק ימין . לא מצאו פגיעה בורידים הגדולים באולטרסאונד. אני מקיית אורח חיים מאוד סדנטרי ( כמעט כל הזמן יושבת) .
    צפויה לטוס בטיסה של כ-5 שעות בשבוע הבא. איך היית מציע לי למזער סיכון של הווצרות של קריש דם בטיסה?
    1) יש לי גרביים אלסטיות שהן קצת קטנות עליי ולכן לוחצות יתר על המידה- האם כדאי לגרוב אותן ביום של הטיסה? האם זה לא יגרום יותר נזק מאשר תועלת?
    2) האם כדאי לקחת כדור מיקרופירין באותו יום באופן חד פעמי.
    3) במידה ואהיה במחזור באותו יום, האם איבופרופן יכול לעשות את אותו התפקיד של מיקרופירין או אולי כדור של חומצה פולית?
    כי לא ארצה לסבול מדימום מוגבר עקב מיקרופירין
    בברכה

דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת קריש דם בטיסה

הוספת תגובה

• מניעת פקקת בטיסה

ד``ר רם אברהמי
    03/10/2017

לאור שהיתה פקקת שטחית ואת בעודף משקל ממליץ קלקסן 40 מג בזריקה תת עורית בדרך הלוך וחזור כמובן ישיבה במקום לא צפוף הליכה כל שעה שעתיים ואם ניתן גרב אלסטית אך מתאימה ולא לוחצת מדי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו