גרביים אלסטיות לצורך מניעה- האם מומלץ ואיזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרביים אלסטיות לצורך מניעה- האם מומלץ ואיזה
    ספיר
    13/10/2017

שלום,
    אין לי כרגע בעיה רצינית של נימים וורידים ברגליים, אך אני יודעת שיש לי נטיות גנטיות (לסבתא ולאימא יש את הבעיה, ובנוסף אני מרגישה שהבעיה מתחילה להיווצר (כבר מתחילים לראות
    מעט מאוד נימים וורידים לא נפוחים ולא בולטים וללא כאבים , שבקושי רואים אותם). אני לא בהריון.
    אשמח לדעת:
    1. האם מומלץ לגרוב גרבי לחץ אלסטיות לצורך מניעה בלבד, גם כשאין ממש בעיה רצינית אלא בקושי? האם זה יכול למנוע ואף לשפר את המצב הקל הקיים או שעלול להזיק?
    2. האם יש צורך בבדיקה, אבחון והתאמה של רופא, או שבמצב שתיארתי כקל ביותר ומיועד יותר למניעה עתידית ושיפור זרימת הדם, אוכל להשתמש בגרב אלסטית בעלת הלחץ הנמוך ביותר שקיים על דעת עצמי ?
    3. אני לא כל כך מתמצאת בעניין מעבר לכך שאני יודעת שיש רמות שונות של לחץ. לכן, אם יש מגוון של סוגים שמתאימים למצבים שונים, אשמח לדעת מה עליי לבקש על מנת שיתנו לי את הגרב האלסטית המתאימה למצב שתיארתי, ומה עליי להדגיש ולמה לשים לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרביים לנימים

ד``ר רם אברהמי
    13/10/2017

גרב לנימים לא עוזר ודאי לא למניעה . צרגישי נוח להלך רגיל בלי כל עול שלא מועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו