כאבי רגליים אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים אחרי לידה
    דנה
    20/09/2018

שלום ד"ר אברהמי,
    בת 44 בריאה. לפני שנתיים וחצי ילדתי לראשונה ולפני כחצי שנה בשנית.
    בחופשת הלידה הראשונה התחלתי להרגיש בעיקר בקימה בלילות כאבים בכפות הרגליים והקרסוליים כמו התאבנות של האזור ורק אחרי הליכה של כחצי דקה האזור מתחיל להשתחרר.
    מאז ועד היום שום דבר לא השתנה אבל לפחות לא החריף. מדובר בכאבים פשוט בלתי נסבלים ואני חווה אותם גם בקימה רגילה במהלך היום. רק תזוזה משחררת.
    הייתי אצל שני אורתופדים (כולל כף רגל) ושניהם לא הבינו על מה אני מדברת ): ורופאת משפחה שלחה לבדיקות ומה שחסר זה ויטמין די ו- B12 שהתחלתי לקחת לפני כשבועיים. מגנזיום לא חסר.
    אני לא סובלת מורידים ברגליים.
    ה'כתובת' האחרונה שאמרו לי היא רופא כלי דם.
    האם מוכר לך? ידוע לך מה זה יכול להיות? אני כבר לא יודעת למי לפנות ועם שני קטנים זה לא פשוט

תודה מראש וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים אחרי לידה

הוספת תגובה

• כאבי כפות רגליים

ד``ר רם אברהמי
    20/09/2018

יתכן מחוסר B 12 אך גם כלי דם ורידים ממליץ לנסות גרב אלסטית עד לברך ולפנות לכ כלי דם לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דנה
    20/09/2018

תודה עבור התגובה.

1. במה גרב אלסטית תעזור בשלב זה אם עדיין לא אובחנה הבעיה?
    2. מדוע השלמת B12 עשויה לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו