בעיה בכלי הדם בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בכלי הדם בגוף
    קובי
    26/10/2018

שלום רציתי לדעת עם יש בדיקה שבודקת את כלי הדם בגוף אני מרגיש זרימת שם לא תקינה לגוף ברגלים למשל אין לי תחושה בגפים תחתונות בדיקות נירוגלות תקינות כולל צילומי כול עמוד שדרה חש בידים בזרועות למעלה כאבים חזקים שמאמץ אותם קצת כאבים חזקים בזרועות כפות רגלים גם אין תחושה נהיה לי בעיות במעיים גם הזמן אחרון כאבי בטן תחתונה בדיקות גסטרו תקינות יש מצב שיש לי מחלת כלי דם ? איזה בדיקה יכולה לגלות את זה ? רגלים ידים בטן בעיות בן 27צרגיש שזה משו עם הדם בדיקות דם תקינות וגם ראמטלוגיות תקינות ?תודה כאבי בטן תחתונה שהתחילו לי גם אולי לא מגיע דם לשם כמו שצריך הפרענ בזרימת דם לשם גורמת לכאבי בטן שיש לי גם אשמח ליעוץ תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בכלי הדם בגוף

הוספת תגובה

• כלי דם

ד``ר רם אברהמי
    28/10/2018

אם לא מגיע דם יש קליניקה מסוימת ולא תלונות מרובות ולא ממוקדות . למשל ארוע מוחי התקך לב נמק ופצעים ברגליים לפי התאור אתה בברור ובדיקות מספיק לבדוק דופק נמוש ברגלים ובידיים כדי לקבוע שיש זרימת דם טובה . כמו בבדיקת ראיה אם רואים הכל אז ברור שאין בעיה בראיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו