סקלרותרפיה והריון- בירור חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקלרותרפיה והריון- בירור חשוב
    נועה
    03/04/2019

שלום
    אני ובעלי מנסים להכנס בהמשך שנה וחצי להיריון ועד היום לא הצלחנו..כולל טיפול פוריות.
    לפני כ4 וחצ שנים עשיתי סקלרותרפיה ובאמת לא יצאו ורידים עד שבחצי שנה אחרונה התחילו לצאת באיזורים אחרים ברגליים.
    אני נורא מתוסכלת מזה ואני מבינה שאני לא יכולה לבטל את עצמי , הציפייה להיריון גדולה מאוד אבל אני לא יודעת מתי זה יקרה.
    אני רוצה להתחיל טיפולי סקלרותרפיה שוב, אני תוהה לעצמי האם זה עלול להזיק לעובר אם ואכנס להיריון בזמן הטיפולים?
    אני לא דואגת מהכסף או שהורידים יחזרו בזמן או אחרי היריון..כרגע זה מפריע לי ואני מאוד רוצה להעלים אותם.
    אשמח את דעתך הכנה..רק לגבי נזק לעובר במידה ויש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקלרוטרפיה והריון

ד``ר רם אברהמי
    04/04/2019

לא מבוצע בהריון בין הריונות בין טיפולים אפשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה אומר שאני יכולה לעשות כרגע?

נועה
    04/04/2019

כרגע אני לא בהיריון...
    אם אעשה את הטיפולים בין מחזור לביוץ
    זה אפשרי ולא אמור לעשות נזק?
    במידה ואכנס להיריון כמובן אפסיק..
    אני פשוט לא יודעת מתי אצליח להכנס להיריון ונמאס לי לקוות כל חודש ובסוף כלום לא קורה..שנה וחצי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקלרו

ד``ר רם אברהמי
    04/04/2019

שוב יכולה בתנאי שאינך בהריון כי הטיפול לא מבוצע בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו