חסימה בכלי דם וחוסר אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסימה בכלי דם וחוסר אורגזמה
    דני
    10/06/2007

כבן 40, פעיל, ספורטיבי, כנראה לפני 3 שנים הייתה לי דלקת בערמונית, כיום אין לי. מאז אני סובל מהבעייה הבאה:
    אני מגיע לזקפה מלאה וארוכה. אבל,
    הבעיה היא שאני גומר אני לא מרגיש כל אורגזמה אלא כאב עדין וקר, אני אמנם פולט וטכנית הכל בסדר, אולם אין כל הנאה.
    נשללו סיבות פסיכולוגיות, זיהומיות וכו'. אין דלקת כיום ו/או בעיה אורולוגית הידועה לי.
    אני סבור שכתוצאה מהדלקת נחסמו כלי דם החיוניים למערכת העצבים ו/או לאזור והמונעים את הרגשת האורגזמה. בזמנו קיבלתי (באופן פרטי) (דר שוראקי) אינפוזיה לפתיחת כלי דם והיה שיפור לזמן קצר.
    שאלותיי:
    1. חוות דעתך איזה שהוא כיוון מה לבדוק.
    2. האים ניתן לבדוק את כל האזור כדי לאתר חסימות בכלי דם ו/או פתלוגיה כלשהי באזור.
    אני חש כאשר אני מכווץ את פי הטבעת בחוזקה בזמם פליטה לעיתים אורגזמה מינורית, אולם בכללי איני חש מאום, עד לבעייה הכל היה תקין.
    3. אני חש תחושה קרה במתן שתן וירידה ברגישות בפי הטבעת ביציאה בשרותים.
    4. לדעתי הכל קשור.
    לאיזה רופא פונים, איזה בדיקות לבקש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר אורגזמה

ד''ר ארנון קורן
    11/06/2007

שלום רב
    אינני חושב שיש קשר בין הדלקת בערמונית לשאר תלונותיך.עליך לפנות לעזרת אורולוג או סקסולוג אשר מרכזים את הבירור.
    בברכה
    דר' ארנון קורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו