עיוות בפנים - פה עין ולחי האם יש קשר בעורקי הצוואר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיוות בפנים - פה עין ולחי האם יש קשר בעורקי הצוואר?
    מיכל
    27/10/2020

שלום, אני בת 37.5 וסובלת יומיים ממה שרופא אאג החליט בסבירות גבוהה כפציאליס: חולשה בצד אחד של הפה (עם עיוות לצד אחד בתנועות מסוימות) העין הלחי .. רציתי לדעת אם קיים סיכוי כלשהו אפילו קטן ביותר שהגורם לתסמינים הוא קשור לעורקי הצוואר? בוצע סיטי מוח ללא ח.נ והתוצאה תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיוות בפנים - פה עין ולחי

מיכל
    27/10/2020

יש לציין שביום שזה קרה לי נטלתי קספו אשר התחלתי ליטול כ5 ימים לפני, פעם ביום. 3 ימים אחרי שהתחלתי לקחת את הכדור היה לי כאב ראש כל פעם ,כשעה לאחר הנטילה. לפי מה שכתוב בעלון, הכדור מעלה סיכון לשבץ .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציאליס

ד``ר רם אברהמי
    29/10/2020

כנראה לא קשור לכלי דם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיוות בפנים - פה עין ולחי

מיכל
    29/10/2020

שכחתי לציין שיש לי אי ספיקה ורידית ברגליים. אני לא לוקחת מדלל דם. כאשר לקחתי את הכדור בשביל כאבי גב נהיה לי כאב ראש חזק מעל העיניים והמשכתי לקחת. בסמוך לכך קרה לי הפציאליס. ואז קראתי שהכדור מעלה קרישיות ואת הסיכוי לשבץ. אשמח אם תוכל לענות לי האם יש סבירות מסויימת שיש לי פציאליס כתוצאה מתסחיף מהרגליים למוח.תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו