ייעוץ לגבי פגיעה ביד כתוצאה מבדיקת דם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לגבי פגיעה ביד כתוצאה מבדיקת דם.
    ולריה
    11/03/2021

שלום ד"ר,בנובמבר הגעתי למיון והיו אמורים לעשות לי בדיקות דם ולשים וונפלון,בזמן הדקירה כאב לי נורא והאל הורה לי לא לזוז ואמר רגע רגע,הוא לא הצליח לפגוע בוריד והמשיך לנסות לחטט,התחלתי להרגיש שאני לא עומדת בזה והוא סירב להפסיק בנסיונות,לאחר יותר משתי דקות כשהוא מחטט בוריד וכואב לי הוא הפסיק. יש לציין שלמרות שלא מצא וריד ברגע שדלף את המחט יצאה כמות דם גדולה מאוד שנזלה על השולחן. התנפח לי הוריד והיו לי כאבים שלא חוויתי מעולם. כשהם לא חלפו והוריד התנפח ביקשתי מהאחות במיון להציץ ולעזור לי,היא אמרה שזה קורה,ובבית לשים קרח. מאז חלפו שלושה וחצי חודשים,אני סובלת מכאבים באזור הדקירה ,קשה לי לקפל את היד,להחזיק טלפון,כאבים נעים מכאב עמום ולוחץ ולכאב צובט וחד. כמוכן הופיע על הוריד מעין פס לבן בהיר. לאן עליי לפנות? ניורולוג? כירורג? כירורג כלי דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באבים לאחר בדיקת דם

ד``ר רם אברהמי
    13/03/2021

יתכן פגיעה בעצב לבדיקת כירורג כלי דם או כירורג או כירורג כך יד אורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו