כאבי רגליים בזמן הליכה בת 69

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים בזמן הליכה בת 69
    אני
    09/06/2021

שלום אני בת 69, כל חיי צועדת מרחקים בהליכה נמרצת. בשנים האחרונות הגו שלי התקלקל ואף מומחה לא מוצא פתרון. עלי לציין שאובחנה אצלי דלקת מפרקים פסוריאטית ואני נוטלת XAJANS(טיפול ביולוגי), שעצר את הפסוריאזיס. כאבים עדיין יש מדי פעם באברים שונים. אבל כאבי הרגליים בהליכה פשוט עצרו את חיי. בהתחלה זה היה לפעמים, בעליות בעיקר, אבל כשהתעקשתי להמשיך הצלחתי לצעוד הרבה. היום אני במצב שאחרי כמה צעדים מתחילים כאבים חזקים(לאורך הירכיים והשוקיים) ששום מנוחה לא עוזרת להמשך הליכה. נבדקתי ע"י כמה מומחי גב, 1 טען שיש היצרות מלאה של ע"ש, 2 ענו שיש הצירות קלה ואחרונה טענה שאין היצרות בכלל ושלחו אותי לכירורג כלי דם. עשו לי דופלר כלי דם רגליים ואמרו שאין משהו שיסביר כאבי רגליים בהליכה. הלכתי לרופא כאב ששלח אותי לסי.טי אגן, ונאמר לי שכאבי הרגליים בהליכה לא מוסברים ע"י אף אחת מהבדיקות(אםאר.איי אגן, דופלר כלי דם, סי.טי ע"ש, צילום ע"ש) אין לי יותר למי לפנות במקצועות הרפואה!!!! יש לך הארה עבורי? תודה
    להלן ממצאי בדיקת דופלר עורקי גפייהתחתונות:

סיבת הפניה : כאבי רגליים בזמן הליכה

בסריקת דופלר הודגמו תרשימי זרימה, לחצי סגמנטרייאינדקס זרוע/קרסול .

ימי- אינדקס זרוע/קרסול במנוחה 69 אי- עדות להפרעה חסימתית .
    ימי- אינדקס זרוע/קרסול במאמ/ 61 הפרעה בינונית באספקת הדלרגל .

שמאל אינדקס זרוע/קרסול במנוחה58 הפרעה קלה באספקת הדלרגל .
    שמאל אינדקס זרוע/קרסול במאמ/ 67הפרעה קלה באספקת הדלרגל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קושי בהליכה

ד``ר רם אברהמי
    10/06/2021

נפרעה קלה בינונית לא דורשת טיפול . אין מה לעשות צריך להמשך ללכת עם מה שיש כנראה שילוב אורטופדי מפרקי עם מעט הפרעה בכלי דם שאינם דורשים טיפול . את יכולה לקבוע אלינו לבדיקה 036557700

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן אמורפי הכאב פחת לאחר מספר חודשים

דנה צרפתי
    20/06/2021

ממליצה לך לקחת סידן אמורפי , לי היו כאבי ברכיים ושברי הליכה , הכאב פחת לאחר מס חודשים בהם אני משתמשת בתוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בהליכה

ד``ר רם אברהמי
    20/07/2021

הבדיקות מראות שיש היצריות בכלי דם יתכן שחלק מהכאבים הינם בשל היצריות אלו תפני שוב לכירורג כלי דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בהליכה

ד``ר רם אברהמי
    04/08/2021

יש הפרעה בינונית בזרימת הדם לא מסביר כאב כל מספר צעדים שהינו ללא ספק מבעיה אורטופדית או ראומטולוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלק מכאבי הרגליים בהליכה בשל היצריות בכלי דם

ד``ר רם אברהמי
    15/09/2021

חלק קנכאבי רגלים בהליכה בשל היצריות בכלי דם הטיפול הליכה בכח כי ההיצריות לא מצדיקותצינטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו