מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי רגליים בזמן הליכה בת 69אני09/06/2021
שלום אני בת 69, כל חיי צועדת מרחקים בהליכה נמרצת. בשנים האחרונות הגו שלי התקלקל ואף מומחה לא מוצא פתרון. עלי לציין שאובחנה אצלי דלקת מפרקים פסוריאטית ואני נוטלת XAJANS(טיפול ביולוגי), שעצר את הפסוריאזיס. כאבים עדיין יש מדי פעם באברים שונים. אבל כאבי הרגליים בהליכה פשוט עצרו את חיי. בהתחלה זה היה לפעמים, בעליות בעיקר, אבל כשהתעקשתי להמשיך הצלחתי לצעוד הרבה. היום אני במצב שאחרי כמה צעדים מתחילים כאבים חזקים(לאורך הירכיים והשוקיים) ששום מנוחה לא עוזרת להמשך הליכה. נבדקתי ע"י כמה מומחי גב, 1 טען שיש היצרות מלאה של ע"ש, 2 ענו שיש הצירות קלה ואחרונה טענה שאין היצרות בכלל ושלחו אותי לכירורג כלי דם. עשו לי דופלר כלי דם רגליים ואמרו שאין משהו שיסביר כאבי רגליים בהליכה. הלכתי לרופא כאב ששלח אותי לסי.טי אגן, ונאמר לי שכאבי הרגליים בהליכה לא מוסברים ע"י אף אחת מהבדיקות(אםאר.איי אגן, דופלר כלי דם, סי.טי ע"ש, צילום ע"ש) אין לי יותר למי לפנות במקצועות הרפואה!!!! יש לך הארה עבורי? תודה
להלן ממצאי בדיקת דופלר עורקי גפייהתחתונות:
סיבת הפניה : כאבי רגליים בזמן הליכה
בסריקת דופלר הודגמו תרשימי זרימה, לחצי סגמנטרייאינדקס זרוע/קרסול .
ימי- אינדקס זרוע/קרסול במנוחה 69 אי- עדות להפרעה חסימתית .
ימי- אינדקס זרוע/קרסול במאמ/ 61 הפרעה בינונית באספקת הדלרגל .
שמאל אינדקס זרוע/קרסול במנוחה58 הפרעה קלה באספקת הדלרגל .
שמאל אינדקס זרוע/קרסול במאמ/ 67הפרעה קלה באספקת הדלרגל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בהליכה
ד``ר רם אברהמי10/06/2021נפרעה קלה בינונית לא דורשת טיפול . אין מה לעשות צריך להמשך ללכת עם מה שיש כנראה שילוב אורטופדי מפרקי עם מעט הפרעה בכלי דם שאינם דורשים טיפול . את יכולה לקבוע אלינו לבדיקה 036557700
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן אמורפי הכאב פחת לאחר מספר חודשים
דנה צרפתי20/06/2021ממליצה לך לקחת סידן אמורפי , לי היו כאבי ברכיים ושברי הליכה , הכאב פחת לאחר מס חודשים בהם אני משתמשת בתוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהליכה
ד``ר רם אברהמי20/07/2021הבדיקות מראות שיש היצריות בכלי דם יתכן שחלק מהכאבים הינם בשל היצריות אלו תפני שוב לכירורג כלי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי בהליכה
ד``ר רם אברהמי04/08/2021יש הפרעה בינונית בזרימת הדם לא מסביר כאב כל מספר צעדים שהינו ללא ספק מבעיה אורטופדית או ראומטולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלק מכאבי הרגליים בהליכה בשל היצריות בכלי דם
ד``ר רם אברהמי15/09/2021חלק קנכאבי רגלים בהליכה בשל היצריות בכלי דם הטיפול הליכה בכח כי ההיצריות לא מצדיקותצינטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?