מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח סונר דופלר עורקי צוואראסף13/07/2021
אודה לך אם תאמרי לי את דעתך על תוצאת הדופלר המצורפת והאם קיים סיכון בתוצאה או צורך בטיפול דחוף - תודה .
ימין קרוטיס: קיימת הצרות המודינמית 49%-25% בעורק הפנימי. ע"י רובד מסוייד. אין לזהות כיב. אי סדירות דפנות העורק המשותף. חוליות: זרימה תקינה. שמאל קרוטיס: קיימת היצרות המודינמית פחות מ-25% בעורק הפנימי. 25%-49% בעורק החיצוני. ע"י רובד ברובו מסוייד. אין לזהות כיב. אי סדירות דפנות העורק המשותף. חוליות: זרימה תקינה. החמרה לעומת בדיקה מתאריך 13.9.20
אני בן 73. לא מעשן. לפני 40 שנה היה לי סרטן של הנזופרינקס שחזר לפני כחצי שנה וכיום אני מטופל בכימותרפיה וביולוגי. לפני שנה התגלה עוד גידול מסוג מנינגיומה בראשי והוא נכרת בחלקו ונותרה שארית שהוקרנה ואינני יודע עדיין אם השארית חוסלה. כיום יש לי תופעות לוואי קשות מהטיפולים שאמורים להיות קלים יותר בגלל המעבר לטיפולים ביולוגיים. אף רופא לא שלח אותי לעשות את הדופלר. אני ביקשתי לעשות את הבדיקה כי לפני 40 שנה קיבלתי לאיזור הצוואר כמות גדולה מאוד של הקרנות ונאמר לי שכדאי שאעשה דופלר עורקי צוואר כל שנה בערך. בעיקרון אין לי בעיה מיוחדת באיזור הצוואר מלבד חוסר מוחלט של בלוטות רוק ויובש בכל חלל הפה והגרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוטיד
ד``ר רם אברהמי20/07/2021ללא היצריות הדורשות טיפול או מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוטיד
ד``ר רם אברהמי04/08/2021דופלר מצוין לא דורש כל טיפול . יתכן מעקב עוד שנתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוטיד בדיקה תקינה לא דורש טיפול
ד``ר רם אברהמי15/09/2021בדיקה תקינה לא דורש טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?