ווריד צווארי - האם קיים חשש לבעיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווריד צווארי - האם קיים חשש לבעיה?
    ניב ש
    04/10/2021

הייתה לי היום תחושה מציקה שגרמה לי ללחוץ על הצוואר ממש חזק עם הציפורניים והרבה פעמים זה יצא בדיוק על הווריד החיצוני של הצוואר הגדול שרואים אותו. לחצתי ממש חזק עם הציפורן על הווריד עצמו המון פעמים ואפילו צבטתי אותו ומתחתי וסובבתי כל פרובוקציה אפשרית שאפשר לחשוב עליה שאפשר לעשות עם הידיים, ובקיצור עכשיו אני מפחד שאולי גרמתי לעצמי נזק למעטפת של הווריד וקראתי ונכנסתי לסרטים שאולי זה יכול ליצור קריש דם פנימי שיכול לנדוד וכו'... ולכן רציתי לדעת האם יש סיכוי אפילו קטן שזה כן עשה קריש ואז כדאי ללכת למיון שיבדקו עד הסוף, או לעזוב את זה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• (זו שאלה שנייה בנוגע לאותה בעיה סליחה על העומס)

ניב
    04/10/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבעיה מהשאלה ב21.9

ניב
    04/10/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש גוש נוקשה ונפוח בצוואר אז

ד``ר רם אברהמי
    05/10/2021

אין כל סיכוי לפגיעה בעורק הצואר וגם ממגע בוריד לא יכול להיום . אם יש גוש נוקשה ונפוח בצואר אז לגשת לבדיקת רופא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו