טיפול בדליות ברדיו, קצף או דבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדליות ברדיו, קצף או דבק
    אלינה
    06/11/2021

שלום,
    בבדיקת דופלר ורידים נמצא שיש לי אי ספיקה בוורידים שטחיים ברגליים, ונאמר לי שניתן לטפל די בכל השיטות
    הרופא המליץ על טיפול ברדיו אבל הכל אפשרי ואני שוקלת גם הזרקת קצף או דבק.

1. האם יש הבדל בין גלי רדיו, קצף ודבק במידה שהווריד נעלם חזותית? הכוונה לזה שלא יישארו כתמים חומים, וריד קשה וכו'
    2. הזרקת קצף מבצעים בכמה פעמים. האם בכל פעם מזריקים למקטע חדש, או שבכל פעם מזריקים מחדש לכל אורך הוורידים?
    3. האם בהזרקת קצף או דבק יש חשש לסחיפה של החומר וסתימה במקום אחר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בורידים יתרונות וחסרונות

ד``ר רם אברהמי
    06/11/2021

דבק לא דורש הרדמה טוב לוריד שאינו ממש על ע העור . ב10% מהמקרים יש תגובה אלרגית שלרוב חולפת . נדיר מאוד תגובה משמעותית לדבק הדורשת הוצאתו . התוצאה האסטטית טובה אך הדבק נשאר בוריד מספר שנים . גלי רדיו - חימום של הוריד דורש הרדמה מקומית תוצאה אסטטית מצוינת הוריד נספג ונעלם שלושה ודשים אחרי הפעולה . החסרון כאמור הרדמה מקומית מעט כואבת ובמקרה של צריבת הוריד בשוק לעבר הקרסול יתכן פגיעה בעצב תחושתי ב3% שיגרום לררגישות מקומית או חוסר תחושה קל .
    טיפול בהזרקות אינו נותן את אותם אחוזי הצלחנ לאורך זמן ויד בחובו יותר סיכוני פגמנטציה ופקקת ורידים עמוקה .
    לסיכום לנשים צעירות לרוב אציע גלי רדיו ליותר מבוגרות בתנאים שמתאימים אציע דבק . אך זה גם תלוי בביטוח שיש להן. דרך הביטוח המושלם אין טיפולי דבק רק דרך חברות הביטוח . בהצלחה . תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31 דר אברהמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו