מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי רגליים במנוחה ובתנועהזיו09/11/2021
שלום ד"ר,
אני בת 29 (אוטוטו בע"ה), בריאה בדר"כ, כולסטרול תקין, bmi-25.3, ממצאי בדיקת דם תקופתית תקינים (מלפני כ3 שב'), חוץ מהמגלובין נמוך ועוד...(אני צמחונית). לא מעשנת ואין הסטוריה משפחתית.
סובלת תקופה מכאבי רגליים, תחושה של זרמים, לפני כשבועיים החל כאב מאוד מעיק ברגל ימין (באזור השוק, בחלק הקדמי של הרגל), בתחילה הכאב החל רק במנוחה, ולאחר מס' ימים הכאב היה גם בעת עמידה ותנועה, עכשיו כבר מס' ימים שהכאב הספציפי הזה עבר, אך עדיין ישנם כאבי רגליים (וזה משתנה לפעמים ברגל ימין, לפעמים שמאל לפעמים שנייהם), כרגע כאבים (בעיקר ברגל שמאל) באזור הברך ומעל (כיוון הירך). לפני כשנה וחצי (אולי קצת יותר), בצעתי תצלום חזה, הולטר לב, תצלום כתף, crp ועוד מס' בדיקות בשל כאבים באזור החזה, כתף, לסת צוואר ויד שמאל (הדיאגנוזה, דלקת בשל מאמץ מהעבודה), הבדיקות יצאו תקינות.
לא שמתי לב שהכאב מגיע מתנוחה או תנועה מסויימת, הוא פשוט מגיע וחולף בפתאומיות.
אציין שרוב הזמן אני נמצאת במצב ישיבה/שכיבה. בערך 85-90 אחוז מהיום, אלא אם ישלי סדורים (שזה קורה די מעט, ככה שזה לא מאוד משמעותי אני כמעט ולא בתזוזה). בנוסף אני מחלימה מקורונה (כבר
בנוסף אני מחלימה מקורונה (מחודש אוג'), שגם אז בקושי וזזתי. אני אשמח אם תוכלי לומר לי האם נראה לך שיש בעיה בכלי דם ברגליים, או בכלל...ולאיזה נורות יש לשים לב, ובכלל טיפול מונע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קליניקה של בעיית כלי דם
ד``ר רם אברהמי09/11/2021לא קליניקה של בעיית כלי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים במנוחה ובתנועה ותחושת זרמים
זיו09/11/2021אתה מתכוון שהבעיה היא לא בכלי דם, או שעליי לפנות באופן פרטני לרופא כלי דם.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?