התרמת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרמת דם
    רועי
    02/07/2008

תרמתי לפני כשבוע דם אני זוכר שהכניסו את המחט ממש ממש עמוק בפנים ומאז ממש כואב לי באיזור, עד כדי כך שאני לא יכול להתאמץ ביד וכל מאמץ כל גורם לכאב. ממש כאילו שברתי יד... יש קצת סימנים ביד אבל זה נראה יותר טוב, לעומת זאת הכאב לא משתפר. זה אפילו מפריע לישון בלילה... מה עושים? האם צריך לבדוק? תודה, רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרמת דם

הוספת תגובה

• כאבים ביד לאחר תרומת דם

ד''ר ארנון קורן
    03/07/2008

שלום רב
    המלצתי למעקב בלבד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פציעה כתוצאה מתרומת דם

טל
    11/07/2008

רועי שלום, ראה את פנייתי לד"ר בתאריך 4.6.08 בגין תרומת דם. אולי יש לך את אתם סימנים. בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מוכר

שאלה קצרה..
    12/07/2008

לא להבהיל או משהו כי הסיכויים לזה די נמוכים אבל מנסיון אישי אני יודעת שהחדרת מחט כלשהי יכולה לעורר איזשהי תגובה עצבית שנקראת RSD והיא מתבטאת בכאבים וקושי בשימוש באיזור. הסיכויים שזה זה קטנים אבל אם זה לא עובר אחרי הרבה זמן ואין אבחנה זה משהו ששווה לבדוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו