נימלול, לחץ וכאב בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימלול, לחץ וכאב בפנים
    שאול
    07/07/2008

ד"ר שלום רב. אני בן 22, בריא בד"כ. לפני כ-9 חודשים התחילה לי הרגשה מוזרה מסביב לעיניים, כאילו לא זורם לשם מספיק דם (נימלול). התחושה היא מעין כאב שהוא יותר לחץ. עם הזמן ההרגשה התפשתה לאף, לחלק העליון של הלחיים, רקות ומצח. 24 שעות ביממה ללא הפסקה!! מקום התחושה ועוצמתה משתנים אחרי מספר שניות כשאני משנה תנוחה מעמידה, ישיבה ושכיבה (ואפילו שאני משנה את תנוחת הראש בזמן השכיבה), כאילו משהו משחק וזז לי בקדמת הפנים. עשיתי CT ונתגלו 3 ציסטות בסינוסים. עברתי אא"ג, נוירולוג, ניורואופטימולוג ופה ולסת. כמובן שהרופאים אמרו כי ממצא זה חסר חשיבות, אך אני חושב כי עלול להיות איזשהו קשר לבעיה. בנוסף נשלל סינוסיטיס, טנשן טייפ, מחלה נוירולוגית והעיניים נמצאו תקינות. אני נואש... הפסקתי את החיים-לא לומד לא עובד. מה עלי לעשות? לאיזה סוג של רפואה לפנות? איזה בדיקות חסרות לי? האם יכול להיות שאחת הציסטות לוחצת על כלי דם וגורמת לעצירה חלקית במעבר הדם? מצטער על המכתב הארוך. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור. בכבוד רב, שאול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימלול, לחץ וכאב בפנים

הוספת תגובה

• נימלול, לחץ וכאב בפנים

ד''ר ארנון קורן
    09/07/2008

שלום רב
    אנא הפנה שאלתך לנאורולוג
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו