בדיקה לשלילת DVT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לשלילת DVT
    יובל
    22/07/2008

שלום. עקב ניתוח אורתופדי שעברתי לפני כשלושה שבועות הייתי מרותק למיטה כשבוע ושוחררתי הביתה עם גבס על כל הרגל וללא אפשרות הליכה כך שרוב הזמן פשוט ישבתי על כורסת טלויזיה עם רגליים למעלה ללא תנועה. לפני כחמישה ימים בביקור אצל רופאת המשפחה קיבלתי הפניה לבדיקת שלילת DVT לבקשתי כי חששתי כי לפני כ 10 שנים בגלל בעיה דומה היה לי קריש דם ברגל שטופל כראוי ע"י תרופה לדילול דם. היום אני מסתובב הרבה יותר ואף הולך מעט . האם יש עוד טעם לעשות את הבדיקה שעדיין לא עשיתי? האם קריש דם שנוצר עקב חוסר תנועה יעלם כשמתחילים לנוע או שתמיד יש צורך בטיפול? אתמול התקשרתי לקופ"ח להזמין תור לבדיקת אולטרסאונד לשלילת DVT הנציגה שענתה לי לא ידעה אם יש צורך בבדיקת ורידים הנעשית בקופ"ח (מכבי) או בדיקת כלי דם עמוקים ועורקים שנעשית רק בבית חולים, איזה בדיקה אני צריך? (רופאת המשפחה שלי יצאה לחופשה כך שאני לא יכול לשאול אותה). תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה לשלילת DVT

הוספת תגובה

• שלילת פקקת עמוקה

ד''ר ארנון קורן
    30/07/2008

שלום רב
    עליך לבקש בדיקת ורידים עמוקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו