מחלה TAKAYASY

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה TAKAYASY
    לאונ
    10/08/2008

שלום ד"ר אני בן 32 .לפני 6 שנים עבתרי ניתוח תיקון אאורטה בטנית(הצירות) ואחרכך ירידו לי כיליה והלחץ דם הסתדר.השאלה שלי כזו:לפני יותר משנה התחעלו כאבי חזקים באיזור בטן אגן מצד ימין ועשו לי MRA בטן ואגן ואין תשובה עוד.איך אני יכול לשלוח לך במייל שתראה את אנגיוגראפיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה TAKAYASY

הוספת תגובה

• תצובה של אנגיו

לאון
    14/08/2008

שלום ד"ר,תסביר לי בבקשה על מה מדובר פה?מה שהוא מסוכן?איזה המלצות?מה עם עורק הכליה כאני עם כליה אחד תודה רבה לאון בתחתית הכבד מודגמת מעין ציסטה שטוחה באורך כ-15 מ"מ וברוחב כ-4מ"ם הוטין הביטני בחלקו העליון נראה בעל מהלך וקוטר תקינים עם דופן דק. בחלק התחתון העורק הולך ומתחדד ת בהדרגה עם ירידה הדרגתית של קוטרו בצורה אחידה,ללא הרחה מפרצית וללא היצרויות. מבחינה הענפים: מוצא תקין של גזע הצליאקה.ראוי לציין שקיימת היצרות קלה של גזע הצליאקה דיסטלית לאוסטיום בקטע שאורכו כ-10מ"מ. הענפים נראים שמורים. מבחינת אס.אם.אי ניתן לראות הרחבה דמויית מחרוזת בקטע היותר דיסטלי של ה אס.אם.אי . עורק הכליה השמלית נראה גם הוא בעל מהלך מעט דמוי מחרוזת.מדובר בעורק קצר אשר מתפצל במרחק של כ-12 מ"מ דיסטלית לאוסטיום לשני עורקים סמנטלים. נראה דק כי פתוח.עורקי הכסל נראים שמוריםIMA.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת כלי דם מפושטת בגבר צעיר

ד''ר ארנון קורן
    17/08/2008

שלום רב
    אני בטוח שבניתוחים שעברת נשלחו חלקי עורק לבדיקה פתלוגית.האם קיבלת את התשובה הפתלוגית?האם האבחנה מחלת טקישו?במצב זה עליך להיות בקשר עם ראומטולוג שיטפל בך בסטרואידים.מומלץ לטפל רק באותו עורק אשר גורם לבעיה .
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה אצל צעיר

לאון
    18/08/2008

ד"ר הם לא שלחו את אורטה לבדקה פותולוגית,אני לא מבין למה???ומה אומר בתשובה של אנגיו אחרונה?תקין?לא להיתייחס לזה?למה זה פרוגרסבית?למי לפנות?מי מהכלי דם חזק בביעה הזו?תאזרו לי,אין לי כבר כוח,הרגליים שלי כואבות אני לא מרגיש את רגליים.אני בן 32 ורוצה להיות \בריא ולהיות בחיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו