מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית בצקות בכפות רגלייםאנונימית27/06/2007
שלום,
אני בת 27 ולפני כמה חודשים היתה לי דלקת בכף רגל שמאל הרגל כאבה מאוד והתנפחה, הייתי אצל אורטופד, אמר שזו דלקת בגידים מיישרי אצבעות ונתן לי כדורי סלקוקס 200.
הכאבים אכן עברו אולם הנפיחות ירדה אך לא נעלמה לגמרי, בזמן ישיבה או עמידה ממושכת הרגל מתנפחת בעיקר בקרסול אך לא רק. הייתי בצילום אולטראסאונד אמרו שאין דלקת בגידים אלא בצקות שגורמות לכאבים, היום הייתי אצל רופא כירורג לכלי דם שאמר שנראה לו שהכל בסדר שיכול להיות שהבצקת היא מהדלקת אולם הוא שולח אותי לבדוק את הורידים בבדיקה שנקראת
דופלקס של המערכת הורדית השטחית והעמוקה בגפים התחתונות.
שאלתי היא :
א. מה בדיוק בודקת הבדיקה?
ב. אני סובלת מלימפאדמה ברגל ימין (הרגל השניה) הרופא אומר שאין קשר בין השתיים שכן הבצקת ברגל שמאל נראית שונה מימין (אני יכולה להעיד שהיא מרגישה אחרת וכואבת)
ג. האם יש טיפול תרופתי לבצקות? הרופא אמר שלפעמים נוצרת בצקת שגם אינה נעלמת לעולם.
תודה וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור בצקות ברגלים
ד''ר ארנון קורן27/06/2007שלום רב
דופלקס ורידי הרגלים הינה בדיקה דמוית אולטראסאונד הבודקת את הזרימה הורידית.תשובת הבדיקה תעזור בהמלצות לטיפול.רק לאחר התשובה ניתן לדון על אפשרויןת הטיפול בשתי הרגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול? כי הבנתי שבלימפאדמה אין
אנונימית29/06/2007טיפול? לגבי בעיית הורידים אני לא מעורה בזה אז אמתין להבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?