בעיית בצקות בכפות רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית בצקות בכפות רגליים
    אנונימית
    27/06/2007

שלום,
    אני בת 27 ולפני כמה חודשים היתה לי דלקת בכף רגל שמאל הרגל כאבה מאוד והתנפחה, הייתי אצל אורטופד, אמר שזו דלקת בגידים מיישרי אצבעות ונתן לי כדורי סלקוקס 200.

הכאבים אכן עברו אולם הנפיחות ירדה אך לא נעלמה לגמרי, בזמן ישיבה או עמידה ממושכת הרגל מתנפחת בעיקר בקרסול אך לא רק. הייתי בצילום אולטראסאונד אמרו שאין דלקת בגידים אלא בצקות שגורמות לכאבים, היום הייתי אצל רופא כירורג לכלי דם שאמר שנראה לו שהכל בסדר שיכול להיות שהבצקת היא מהדלקת אולם הוא שולח אותי לבדוק את הורידים בבדיקה שנקראת
    דופלקס של המערכת הורדית השטחית והעמוקה בגפים התחתונות.

שאלתי היא :
    א. מה בדיוק בודקת הבדיקה?
    ב. אני סובלת מלימפאדמה ברגל ימין (הרגל השניה) הרופא אומר שאין קשר בין השתיים שכן הבצקת ברגל שמאל נראית שונה מימין (אני יכולה להעיד שהיא מרגישה אחרת וכואבת)
    ג. האם יש טיפול תרופתי לבצקות? הרופא אמר שלפעמים נוצרת בצקת שגם אינה נעלמת לעולם.

תודה וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית בצקות בכפות רגליים

הוספת תגובה

• בירור בצקות ברגלים

ד''ר ארנון קורן
    27/06/2007

שלום רב
    דופלקס ורידי הרגלים הינה בדיקה דמוית אולטראסאונד הבודקת את הזרימה הורידית.תשובת הבדיקה תעזור בהמלצות לטיפול.רק לאחר התשובה ניתן לדון על אפשרויןת הטיפול בשתי הרגליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש טיפול? כי הבנתי שבלימפאדמה אין

אנונימית
    29/06/2007

טיפול? לגבי בעיית הורידים אני לא מעורה בזה אז אמתין להבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו